Ідріс Ельба з'явиться в доповнені для Cyberpunk 2077 - Phantom Liberty

GEEKS.NEWS » Ігрові новини » Ідріс Ельба з'явиться в доповнені для Cyberpunk 2077 - Phantom Liberty
Ідріс Ельба з'явиться в доповнені для Cyberpunk 2077 - Phantom Liberty
Ігрові новини
23:15, 10 грудень 2022
287
0

Чудові новини для фанатів бойовиків, та серіалу Лютер. CD Project Red показала другий трейлер масштабного сюжетного доповнення для Cyberpunk 2077 - Phantom Liberty.

У ньому крім Джонні Сільверхенда, якого грає Кіану Рівз показали і нового персонажа на ім'я Соломон Рід, якого зіграв Ідріс Ельба.

«Рід — досвідчений агент Нових Сполучених Штатів Америки і, мабуть, єдина людина, якій гравці можуть довіряти, щоб допомогти їм виконати нездійсненну місію шпигунства та виживання», — каже CD Projekt.

Студія описує доповнення як шпигунський триллер, але як все це можна пов'язати з сюжетом основної гри поки невідомо, адже деталей нам не розкривають.

«Скажи мені, що у тебе є план», — каже Джонні Сільверхенд у трейлері після того, як ми бачимо збитий президентський літак. «Не план», — каже голос. "Чоловік." Цей чоловік — персонаж Ельби Рід, агент FIA. «Мир має свою ціну», — каже Рід. «Хтось завжди повинен платити».

Ідріс Ельба - хороший актор, який особисто мені запам'ятався не ролями в екшен-фільмах, а роллю детектива Лютора в однойменному серіалі. Схоже, що і персонаж Соломона Ріда теж надихався цим персонажем, адже Соломон також носить схоже пальто, та й міміка персонажа нагадує гру актора в серіалі. 

Якби в даному доповненні головного злодія грала Рут Вілсон, моєму щастю не було б меж. В будь-якому разі у гравців є ще трохи часу до виходу оновлення, щоб зіграти в цю гру та пройти основний сюжет.

Крім того CDPR додали фото Ідріса Ельби, коли він здійснював захоплення міміки обличчя на знімальному майданчику.

Джерело фото (CD Project Red)

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
408
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
369
0