Як дістати кота Ніблза та робити з ним фото в Cyberpunk 2077

GEEKS.NEWS » Статті » Гайди » Як дістати кота Ніблза та робити з ним фото в Cyberpunk 2077
Як дістати кота Ніблза та робити з ним фото в Cyberpunk 2077
Гайди
23:00, 02 листопад 2022
581
0

Cyberpunk 2077 довгий час знаходилась на доопрацюванні та виправленні багів. Зараз її стан близький до задовільного і гравці масово почали відкривати для себе цей світ. Є ті, хто пройде основний сюжет та не заглиблюватиметься в ігровий світ, але є і любителі ролівок, які звикли занурюватися в ігровий процес з головою. Саме для них розробники створюють реалістичне наповнення, безліч додаткових завдань та побічних сюжетних ліній. 

Додати в гру котика - своєрідне "шахрайство", адже хто з нас не любить цих милих тварин. Цим не могли не скористатися і розробники CDPR. Так у грі з'явилась місія, в результаті якої у квартирі Ві з'явиться милий котик Ніблз. В останньому оновленні 1.6 Edgerunners з'явилась можливість додавати цього справді важливого ігрового персонажа у фоторежим і ділитися з друзями справді чарівними знімками екрану. 

Як отримати кота Ніблза в Cyberpunk 2077

Більшість геймерів проводять час далеко від свого дому в Найт-Сіті. Саме тому квест на котика пропустити доволі легко, адже Ніблза можна знайти зовсім недалеко від квартири Ві.

Щоб знайти кота потрібно вийти зі своєї квартири в Megabuilding H10, повернути ліворуч, пройти коридором, повернути праворуч у кінці. 

Як отримати кота Ніблза в Cyberpunk 2077Там ви знайдете відро для сміття, в якому буде фрагмент даних, який має назву «ПОГОДУЙТЕ КОТА». У ньому буде інформація щодо уподобань кішки, яка дуже любить курку.

Далі вам знадобиться придбати корм для кота, який продається у продавців їжі по всьому Найт-сіті. Гарантовано корм можна знайти на складі промислової зони Арасаки або в трейлері Ренді на концерті The Hunt з Рівером Вордом.

Як отримати кота Ніблза в Cyberpunk 2077Як тільки ви отримаєте їжу - повертайтесь до сміттєвого відра та покладіть смаколики в миску.

Далі потрібно повернутись в квартиру, пропустити певний час і під час наступного відвідування Ніблз з'явиться біля миски. 

Як отримати кота Ніблза в Cyberpunk 2077Залишається лише забрати кота і він стане постійним мешканцем квартири.

Як отримати кота Ніблза в Cyberpunk 2077Тепер ви власник цього красунчика.

Як додати кота Ніблза у фоторежим Cyberpunk 2077

Оскільки Ніблз - ваша власність, він точно не відмовить улюбленому хазяїну в фотографії. Щоб кіт з'явився на фото, його потрібно туди додати. В потрібній локації відкрийте меню фоторежиму натиснувши кнопку N, виберіть пункт Pose та персонажа Nibbles та пункт Character Visible.

Як додати кота Ніблза у фоторежим Cyberpunk 2077З'явиться кошеня і у вас буде змога міняти його позу та розміщення на фото. Найкраще спочатку на фото додати Ві, а уже поряд Ніблза, якщо ви бажаєте побачити їх обох. Або ж просто створіть цілу серію фото кіберкота.

Також пропонуємо переглянути гайд, як отримати куртку, що належала Девіду Мартінезу, відомому Еджраннеру Найт-Сіті, яку було додано в оновленні 1.6 Edgerunners.

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
418
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
378
0