Sony працює над PlayStation PS5 зі знімним дисководом

GEEKS.NEWS » Техніка і Наука » Sony працює над PlayStation PS5 зі знімним дисководом
Sony працює над PlayStation PS5 зі знімним дисководом
Техніка і Наука
23:30, 26 вересень 2022
250
0

В мережі активно ширяться чутки, що Sony працює над новою Playstation 5. Зазвичай через декілька років після презентації покоління, виходила Slim та Pro версії консолі. Проте інсайдери розповідають, про роботу над дещо іншим видом консолі.

Схоже, Sony вирішили розширити лінійку PlayStation до трьох версій. Окрім Digital-версії, та версії PS5 з дисководом додадуть і версію зі знімним дисководом. Таке рішення може користуватися популярністю серед користувачів, адже дисководи часто виходять з ладу, а ремонт коштує доволі дорого. 

Оскільки Sony добре попрацювали над дизайном, та змогли реалізувати можливість додавання додаткового накопичувача без шкоди для зовнішнього вигляду консолі, то її риси відчутно не зміняться. Інсайдери розповідають, що в консолі буде додатковий роз'єм Type-C, через який і буде відбуватись обмін інформацією з знімним дисководом. 

Також заявляється можливість купити окремо консоль та дисковод, на випадок, якщо покупець вирішив розділити покупку, або замінити зламаний дисковий привід. Зміниться і шасі консолі. На даний момент є A, B та С версії шасі, які будуть замінені на D-версію у всіх моделях PS5. 

Яким буде майбутнє шасі здогадатися не важко. Sony працюють над оптимізацією та здешевшанням консолі. Це стало помітно в нових ревізіях PS5, які стали відчутно легшими за попередні через зменшений та оптимізований радіатор охолодження.

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
439
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
397
0