Роздача RPG in a Box та Fort Triumph в EGS, халява в Steam та цікаві ігри на безкоштовних вихідних | Огляд безкоштовних ігор тижня

GEEKS.NEWS » Роздачі » Роздача RPG in a Box та Fort Triumph в EGS, халява в Steam та цікаві ігри на безкоштовних вихідних | Огляд безкоштовних ігор тижня
Роздача RPG in a Box та Fort Triumph в EGS, халява в Steam та цікаві ігри на безкоштовних вихідних | Огляд безкоштовних ігор тижня
Роздачі
21:30, 02 грудень 2022
441
0

Продовжуємо нашу незламну рубрику, адже наше бажання поповнити свої бібліотеки новими іграми значно не стримають ні блекаути ні локдауни ні інші страшні слова. 

Отже, цього тижня одну гру та цікавий інструмент для створення ігор можна отримати в EGS, одразу декілька ігор стали безкоштовними в Steam, а також цікаві ігри є у форматі безкоштовних вихідних.

Отримайте RPG in a Box та Fort Triump в Epic Games Store

Fort Triumph - весела статегічна гра в якій потрібно досліджувати світ, а бої проходять в покроковому режимі, як в XCOM. Красива графіка буде приємною оку, тому таку гру можна сміливо забирати в свою бібліотеку.

Отримати гру можна в EGS за посиланням з 1 по 7 грудня 2022 року.

RPG in a Box - інструмент для створення ігор. Редактор, який дозволяє створювати власні ігри та пригоди. Доволі цікавий досвід для тих, хто цікавився процесом розробки ігор. Звісно ААА-проект ви не створите, але принаймні зможете трішки привідкрити запону таємниці з цього цікавого напрямку.

Отримати інструмент можна за посиланням в Epic Store до 7 грудня 2022 року.

Безкоштовні ігри в Steam (01.12.22)

Поповнилась безкоштовками і Steam-бібліотека. 

  • Mad Adventures - 3D платформер з багатокористувацьким режимом та елементами rougelike та королівської битви. (Отримати)
  • Siren Head: The Horror Experience - хорор про пригоду поліцейського, який змушений шукати зниклих підлітків. (Отримати)
  • Light & Shadow - 2D платформер, який візуально надихався ляльковими спектаклями тіней. (Отримати)
  • Morendo - ахроматичний квест, який розповість про пригоду гітариста, у якого змінилося життя після виступу. (Отримати)
  • Gene Shift Auto - королівська битва, натхненна серією GTA. (Отримати)

Battlefield 2042, Tom Clancy's Rainbow Six Siege та інші тимчасово безкоштовні ігри в Steam

Цього разу варто зупинити вашу увагу і на тимчасово безкоштовних іграх, адже з'явилась можливість спробувати одразу декілька AAA проектів.

Ось такими були безкоштовки тижня. Якщо ви знаєте інші ігри, які можна отримати - діліться інформацією в коментарях та спокійного вам часу і можливості спокійно у все це гратися.

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
408
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
369
0