Тижнева роздача в EGS- Lawn Mowing Simulator, та трішки більше

GEEKS.NEWS » Ігрові новини » Тижнева роздача в EGS- Lawn Mowing Simulator, та трішки більше
Тижнева роздача в EGS- Lawn Mowing Simulator, та трішки більше
Ігрові новини / Роздачі
12:00, 28 липень 2022
524
0

На жаль ми вчасно не встигли повідомити про роздачу двох ігор, яка закінчується сьогодні. Тому для любителів "останнього вагона" додаємо все ще активні, на момент написання статті посилання на:

Для першої гри Shop Titans Епіки роздають пакунок різноманітних ігрових предметів, вартість яких перевищує 100 вічнозелених.

Друга гра - Tannenberg - від творців Verdun, дозволить гравцям зануритися в сетинг Східного Фронту Першої світової війни. Мультиплеєр підтримує до 64 гравців, а ігролад відбувається від першої особи. 

Як отримати Lawn Mowing Simulator безкоштовно в Epic Games Store

А цього тижня нас спробують потішити симулятором газонокосильника. Саме у цій грі ми зможемо покосити лискучу сільську британську травичку, та провести час з цікавістю, адже косіння газонів перетвориться на цілий квест зі створення бізнесу. Гравцю доведеться купити щонайменше 12 косарок від реальних ліцензійних виробників, та завершити на них усі квести, які придумали розробники. А згодом, у гі може з'явитися і додатковий контент.

Отримати гру можна за посиланням на Epic Games Store.

Як отримати Lawn Mowing Simulator безкоштовно в Epic Games StoreДана гра буде тимчасово безкоштовною у період з 28 липня по 4 серпня 2022 року.

Безкоштовні ігри Steam (липень 2022)

 Також у Steam часто додаються нові ігри, які розробники викладають у вільний доступ. Ділимось ними із вами:

Ці ігри, можливо, ніколи не стануть платними, або вийдуть з раннього доступу. Але якщо ви любите спробувати все - ділимось посиланнями.
Також, після інциденту з тим, що магазини досі роздають ігри розробників, які мають відношення до рашистів, ми поверхнево перевірили кожного з розробників. Здається, цього разу все чисто, хоча в разі помилки - швидко відреагуємо. А вам приємної гри. 

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
410
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
370
0