Отримайте безкоштовно STAR WARS™: Squadrons та Splinter Cell | Безкоштовні роздачі тижня

GEEKS.NEWS » Роздачі » Отримайте безкоштовно STAR WARS™: Squadrons та Splinter Cell | Безкоштовні роздачі тижня
Отримайте безкоштовно STAR WARS™: Squadrons та Splinter Cell | Безкоштовні роздачі тижня
Роздачі
17:34, 25 листопад 2022
272
0

Незважаючи на відсутність світла, води та інтернету через обстріли України гімностаном, ми щохвилини демонструємо свою незламність. Ворог намагається позбавити нас звичайної буденності та зламати нашу волю, але породжує цим лише більшу ненависть до них. Звісно, комп'ютерні ігри ніколи не були першою необхідністю в житті, але навіть в такий час ми не збираємось дарувати ворогу навіть такого задоволення. За можливості ми заберемо усі наявні роздачі та коли з'являться комунікації, зробивши все необхідне та допомігши ЗСУ, ми сядемо в свої кріселка, увімкнемо свої ПК та продовжимо насолоджуватися найкращими тайтлами світу, які поступово стають недоступні нашим ворогам.

Отримайте безкоштовно STAR WARS™: Squadrons в Epic Games Store

Першою та найвагомішою безкоштовною грою тижня стала STAR WARS™: Squadrons, яку можна отримати в EGS. Якщо Ви грали BattleFront або хоча б дивилися фільми про далеку-далеку галактику, то вам імовірно сподобалися епічні космічні бої, які супроводжувалися характерними та ні з чим незрівнянними звуками пострілів, що згодом стали асоціюватися з всесвітом Зоряних Воєн. 

Сквадронс - гра, яка цілковито сфокусована на космічних баталіях та космічних кораблях. Тут для гравця доступні усі моделі бойових кораблів, які фігурували у фільмах. Тому щонайменше раз в цю забавку зіграти є сенс. 

Для гри доступний багатокористувацький режим, але є і самітна гра.  Отримати гру можна за посиланням на Epic Games Store. Роздача триватиме з 24 листопада по 1 грудня 2022 року.

Роздача Tom Clancy's Splinter Cell від Ubisoft

Пригоди Сема Рибака Фішера знайомі більшості гравців. Значна кількість геймерів з цією грою асоціює слово "стелс". І ось, на роздачі з'явилась перша частина відомої франшизи, яку можна отримати безкоштовно.

Звісно, крутою графікою гра похвалитися не може, але для любителів ігор 2000-х це чудовий шанс згадати, як воно було. Шпигунські пристрої, прилад нічого бачення, можливість ховатися в тіні - основні фічі гри, яка зможе розважити вас протягом щонайменше декількох годин.

Отримати гру можна за посиланням на Ubisoft Store до 30-го листопада. Якщо посилання не працюватиме, спробуйте знайти гру в пошуку.

Безкоштовні ігри в Steam (25.11.22)

В Steam цього тижня було всього декілька ігор, які стали безкоштовними:

  • Mind Trap - психологічний трилер від першої особи (Отримати)
  • Solar Panic: Utter Distress - весела пригодницька гра від першої особи (Отримати)
  • BAX - класичний арканоїд (Отримати)
  • End of the Road VR - пригодницький горор для шоломів віртуальної реальності Valve Index та HTC Vive (Отримати)

Ось такі ігрові багатства були на роздачі цього тижня. По традиції, якщо вам відомо про інші роздачі - діліться ними в коментарях до даного матеріалу. І бережіть себе!

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
358
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
317
0