Sony анонсувала вихід Spider Man на ПК

GEEKS.NEWS » Ігрові новини » Sony анонсувала вихід Spider Man на ПК
Sony анонсувала вихід Spider Man на ПК
Ігрові новини
23:37, 03 червень 2022
249
0

Останні декілька років Sony веде політику поступового перенесення своїх ексклюзивів з Playstation на ПК.

Ми уже бачили вихід Horizon Zero Dawn від Guerrilla та God of War (у який недавно додали FSR 2.0) від Sony Santa Monica. Якщо для заможних користувачів це хороша мотивація спробувати першу частину на ПК, для того, щоб згодом купити Playstation, та без очікування пограти в сиквел, то для аудиторії, яка може дозволити собі лише ПК, як універсальну платформу це єдина можливість пограти в ексклюзиви Sony.

В мережі час від часу з'являється інформація щодо наступних переносів в надії побачити такі ігри, як The Last Of Us та Spider Man. І ось нарешті крига скресла одразу над двома частинами пригод Пітера Паркера та Майлза Моралеса. 

Вихід The Spider Man: Remastered заплановано уже на 12 серпня, а вихід Spider Man: Miles Morales запланований на "осінь". За порт відповідає студія Nixxes Software, яка раніше займалась портуванням Tomb Raider від Crystal Dynamics і Deus Ex: Mankind Divided.

Згідно з інсайдами, це не буде прямий порт. Нас очікує адаптоване трасування променів, а також технології NVIDIA DLSS та, імовірно, FSR 2.0 (за аналогією God of War).

«Я надзвичайно задоволений нашою співпрацею з Insomniac над серією Marvel's Spider-Man, спільна підтримка між нашими командами та їхня відданість якості, перш за все, надихають. Це дозволяє нашій команді використовувати наш технічний досвід та зосередитися на створенні найкращого можливого досвіду роботи з ПК, який використовує всі захоплюючі можливості, які може запропонувати платформа ПК.

Наша команда завжди була великими шанувальниками роботи Insomniac, і співпрацюючи з ними, щоб якнайкраще перенести Marvel's Spider-Man Remastered і Marvel's Spider-Man: Miles Morales на ПК у найкращому вигляді, це те, чим ми неймовірно раді».

Юр'єн Кацман, засновник Nixxes і старший директор з розвитку

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
435
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
394
0