Перші кадри геймплею нової Call of Duty®: Modern Warfare® II та захмарна ціна

GEEKS.NEWS » Ігрові новини » Перші кадри геймплею нової Call of Duty®: Modern Warfare® II та захмарна ціна
Перші кадри геймплею нової Call of Duty®: Modern Warfare® II та захмарна ціна
Ігрові новини
13:00, 09 червень 2022
218
0

Activision довгий час підігрівала увагу гравців до нової частини Call of Duty®: Modern Warfare® II, тизерила логотип та назву нової гри, анонс появи попереднього замовлення в Steam і ось, нарешті, ми маємо змогу переглянути кумедне відео, яке показує членів нової команди, а також перший геймплейний трейлер. 

З кадрів стає зрозуміло, що гравці знову побачаться з Капітаном Прайсом, Соупом Мактавішем, Газом, а також великий акцент зробили на улюбленці публіка Саймоні "Гоусті" Райлі, якого, ніби то вбили в другій частині оригінальної трилогії.

Хоча трейлер і називається геймплейним, проте більшість кадрів взято з кат-сцен гри. Тому судити, про реальний геймплей поки рано, хоча, імовірно, довго чекати не доведеться. 

Адже уже через декілька днів стартують міжнародні заходи на яких виробники ігор представлятимуть свої новинки. Саме там можуть показати ще більше кадрів геймплею гри, а також онлайн-режим. Чи буде це оновлення для Warzone, чи нам покажуть Warzone 2, поки невідомо.

Неприємно здивувала і ціна самої гри, яка суттєво виросла. 

За базову копію гри тепер просять 70€ або 70$, залежно від регіону. Видання "Vault Edition" коштуватиме гравцям 100€ або 100$, що є високою ціною навіть для західних геймерів. Також немає ніякої інформації про те, чи буде серія Call Of Duty включена до Xbox Game Pass, або чи буде надана власникам "зеленої" підписки знижка на покупку гри.

Ціна гри для українців також суттєва. 2339 грн за стандартне видання, та 2999 грн за видання "Vault Edition". 

Отже, дозволити собі таку дорогу гру зможе далеко не кожен.

Вихід Call of Duty®: Modern Warfare® II запланований на 28 жовтня 2022 року. Вона уже доступна для попереднього замовлення в Steam.

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
410
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
370
0