Sony оприлюднили дату виходу God of War Ragnarök і показали новий трейлер та скріншоти

GEEKS.NEWS » Ігрові новини » Sony оприлюднили дату виходу God of War Ragnarök і показали новий трейлер та скріншоти
Sony оприлюднили дату виходу God of War Ragnarök і показали новий трейлер та скріншоти
Ігрові новини
23:45, 06 липень 2022
368
0

Довгоочікуване продовження пригод могутнього Кратоса та його сина Атрея нарешті отримало дату виходу. Офіційно, God of War Ragnarök запланований на 9 листопада 2022 року на PS4 та PS5. 

God of War Ragnarök: дата виходу, скріншоти та трейлер

Раніше гра була запланована на 2021 рік, але згодом її перенесли. Також нічого не відомо про реліз гри на ПК. Імовірно, стратегія Sony полягає саме в тому, щоб надати геймерам можливість пограти в першу частину на ПК, а згодом викликати потребу покупки PS5 для змоги грати у сиквел. Для країн з низьким доходом населення така стратегія буде малоефективною, а от заможніші гравці можуть дозволити собі купити консоль заради гри і це збільшить аудиторію та доходи Sony.

Також було показано новий трейлер "Батько і Син" де ми бачимо сутичку Кратоса з гігантським вовком Фенріром. Йому допомагає уже змужнілий Атрей, який озброївся луком.

Не лише трейлер з'явився під час анонсу. Студія розщедрилась на цілих 6 скріншотів до майбутньої гри. Щоправда на них розміщений надпис "Non Actual Gameplay", який говорить про те, що самі скріншоти та трейлер - заздалегідь виготовлений матеріал, а не матеріали безпосередньо з гри.

Історія гігантського вовка з God of War Ragnarök

Фенрір - гігантський вовк (Fenrir, Fenrisúlfr, Hróðvitnir), персонаж скандинавської міфології. За легендами він є сином Локі та Анґрбоди. В поп-культурі ми вже зустрічали його прототип - Фенріса у фільмі Тор: Раґнарок. Історія гігантського вовка з God of War Ragnarök

Рішення розробників показати саме Фенріра у трейлері стає ще більш символічним, адже і в назві фільму і в назві гри фігурує слово Раґнарок.

Також в 1998 році Фенрір використовувався в якості одного із босів в грі Final Fantasy II а згодом згадувався в Final Fantasy VI та Fantasy VII: Advent Children. А ще в його честь названий один із механізмів в грі War Robots від Pixonic.

Також гігантський вовк став прототипом Кархарота - вовка зі світу Середзем'я Толкієна.

На його честь названа планета Фенріс у всесвіті Warhummer 40 000, яка стала домівкою для космічної піхоти, схожої на скандинавів - Космічних Вовків.

Вовка також згадують в книгах Джоан Роулінг, Ріка Ріордана та Сари Дж. Маас. Також його концепт можна зустріти в аніме Highschool DxD.

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
426
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
386
0