Гра про полювання на міфічних японських чудовиськ Wild Hearts провалилась на старті

GEEKS.NEWS » Ігрові новини » Гра про полювання на міфічних японських чудовиськ Wild Hearts провалилась на старті
Гра про полювання на міфічних японських чудовиськ Wild Hearts провалилась на старті
Ігрові новини
15:00, 18 лютий 2023
359
0

16 лютого 2023 року в Steam вийшла гра Wild Hearts, яка занурює гравців в світ полювання за чудовиськами, пов'язаними з японською мітологією. Кінематографічний трейлер гри та навіть ігролад виглядають цікавими, адже в наш час хоч і є доволі багато ігор про виживання та полювання, але розробникам рідно вдається надати їм оригінальності та самобутності. 

Японський колорит, міфічні звірі-монстри, які злилися з природніми стихіями та чудернацькі "гаджети" для полювання, які нагадують конструкції Леонардо да Вінчі - це справді виглядає цікаво та смачно. І навіть виправдовує стандартну повну стартову ціну, яку просять за гру. 

Проте старт гри точно не можна назвати вдалим. Зраза у неї всього 37% позитивних відгуків і більшість з них пов'язана з жахливою продуктивністю гри, яка фрізить та запинається навіть на потужному залізі.

«Ціна [ред. в доларах/фунтах/євро] вища за FPS, який ви зможете отримати участь у цій грі».

Ось такі коментарі залишають у відгуках до гри. 

Розробники уже оприлюднили допис на Reddit, у якому розповіли, що знають за проблему і працюють над її вирішенням.

«Omega Force постійно працює над покращенням продуктивності та оптимізацією гри для різноманітних специфікацій апаратного забезпечення в майбутніх оновленнях. Наступного тижня запланований вихід виправлення, яке вирішує проблему "вузького горла" ЦП, яку виявила команда; це має підвищити продуктивність у середньо-високому класі ЦП. Команда також активно працює над підтримкою DLSS і FSR, яка з’явиться в майбутньому патчі».

Від себе хочеться додати всього дві тези. 

Якщо гра справді буде цікавою, ніякий старт, зіпсований багами їй не завадить, адже ми мали схожі ситуації з Cyberpunk 2077 та Batman Archam Knight, які є справді чудовими іграми. Крім того такі події і доволі швидке виправлення можуть дати команді більше піару в інформаційному просторі, ніж вони б отримали при ідеальному старті.

Крім того мені в якомусь сенсі навіть жаль Electronic Arts, яка випускає цю гру в межах EA Originals. Адже в останній час ми отримували від компанії доволі сумні новини про закриття ігор всесвіту Titanfall, дуже посередній старт непоганої NFS Unbound та невизначеність стосовно команди Bioware та їх проєктів. Можливо це карма за всі попередні рішення компанії. А можливо лише низка випробувань, які потрібно подолати.

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
359
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
317
0