Брюс Вілліс вирішив завершити акторську кар'єру

GEEKS.NEWS » Кіно » Брюс Вілліс вирішив завершити акторську кар'єру
Брюс Вілліс вирішив завершити акторську кар'єру
Кіно
04:00, 04 квітень 2022
359
0

Колишня дружина актора Деммі Мур від імені усієї сім'ї актора зробила спільну заяву про те, що Брюс Вілліс вирішив завершити свою акторську кар'єру через проблеми зі здоров'ям. 

«Це справді складний час для нашої родини, і ми вдячні за вашу любов, співчуття та підтримку. Ми переживаємо це як міцний осередок суспільства і хотіли сповістити його шанувальників, тому що ми знаємо, як багато він означає для вас, як і ви для нього», — написала Мур, позначивши в публікації дружину Вілліса Емму Хемінг, а також дітей актора: Румер , Скаут, Таллулу, Мейбл та Евелін.

У актора було діагностовано афазію - важкий нервовий розлад, який призводить до порушення мовних функцій людини. У складніших випадках афазія може впливати на здатність людини читати, писати, сприймати інформацію та розуміти чужі слова. Варто зазначити, що конкретної методики лікування у даного розладу немає. Лише заняття з логопедом можуть вплинути, та імовірно покращити ситуацію. 

Але дана хвороба суттєво ускладнює участь актора в знімальному процесі, прочитання сценарію, виконання акторської ролі та вимову реплік у потрібному образі. 

Брюс Вілліс запам'ятався за роллю Джона Маклейна у серії фільмів "Міцний горішок", супергеройською роллю в трилогії М. Найт Ш'ямалана (Невразливий, Спліт, Скло), дилогією "РЕД" та навіть такими класичними кінострічками, як "П'ятий елемент", "Місто гріхів" та "Кримінальне чтиво". На рахунку актора безліч ролей у бойовиках, що дозволило йому зайняти суттєве місце на п'єдесталі легенд бойовиків та екшен-фільмів. Також у актора є комічні та драматичні ролі, які варті уваги глядачів. 

Ми ж побажаємо актору одужання та вдалої реабілітації і висловимо надію на те, що ще побачимо бодай його епізодичну роль у бойовику "Нестримні 4", яка дуже потішить фанатів.

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
426
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
386
0