Вийшов третій сезон серіалу Академія Амбрелла - чому варто переглянути

GEEKS.NEWS » Кіно » Вийшов третій сезон серіалу Академія Амбрелла - чому варто переглянути
Вийшов третій сезон серіалу Академія Амбрелла - чому варто переглянути
Кіно
12:19, 23 червень 2022
309
0

22 червня вийшов третій сезон популярного серіалу Академія Амбрелла. Це ще один серіал в жанрі супергероїки, який зможе довести, що дана ніша кінематографу не обмежується виключно проектами для підліткової аудиторії від Марвел.

Саме Академія Амбрелла та Хлопаки дали кіно, знятому за мотивами коміксів ковток свіжого повітря. Якщо Хлопаки це сатирично-іронічна екшен-пародія на супергероїку, яка висміює жанр, то Академія Амбрелла зможе здивувати дуже заплутаною історією. 

У кожному сезоні наші персонажі намагаються зрозуміти причину виникнення чергового кінця світу, та запобігти його появі, але виходить це з сумнівним успіхом. А пригоди другого сезону створили ще і часовий парадокс. Тепер Академії Амбрелла не існує, а на її місці Академія Спероу. Відповідно і вихованці академії інші.
У третьому сезоні горе-героям доведеться знову відвертати настання кінця світу, та ще і протистояти не лише таємній організації та інколи одне одному, а і вихованнцям академії Спероу. Творці обіцяють цікавий сюжет та динамічні події.

А для новачків ми підготувати 5 основних причин, чому варто переглянути Академію Амбрелла:

1. Цікавий та інтригуючий та не банальний сюжет

Серіал сподобається любителям заплутаних історій, коли до самого завершення не відомо, якою буде кінцівка. Глядачу поступово "згодовують" цікавий сюжет, який не змушує нудьгувати. Дивитись потрібно не відволікаючись, адже персонажів та сюжетних арок доволі багато, а дія відбувається у різних часових відрізках і є ризик втратити розуміння подій.
Нам демонструють доволі реалістичний світ, який живе за звичайними буденними законами. Проте, у цей точково додається трошки фантастики ла легкого безумства, що наділяє серіал неповторною атмосферою. Порівняти Академію Амбрелла можна із Холістичним детективним агенством Дірка Джентлі, з Елайджею Вудом у головній ролі.
Серіал виходить на Netflix одразу повним сезоном, а серій не так і багато. Тому Ви маєте змогу "проковтнути" усі три сезони за раз і не чекати виходу продовження.

2. Якісно пропрацьовані персонажі

Перед нами не всемогутні супергерої, а радже нещасні, які отримали надздібності і намагаються із ними жити. Кожен з героїв - окрема колоритна особистість, наділена власним минулим, власною історією, переживаннями та проблемами. Вони далеко не ідеальні, декого і загалі можна легко прирівняти до суперзлодія, або суперневдахи. В силу своєї долі та історії, у кожного з них є своя душевна травма та пов'язані із цим пробеми. Тому глядачі не побачать ідеалізованих персонажів.
Крім цього велику увагу приділено хімії між конкретними персонажами, їх спілкуванню та взаємодії.
Другорядні персонажі та злочинці також не є просто "картонними мішенями". Кожного другорядного персонажа творці постарались наділити власним колоритом, унікальним "відтінком божевілля". Тому за їхніми сюжетними лініями не менш цікаво споглядати.

3. Вдало підібраний саундтрек

Хороший музичний супровід буквально пронизує кожну серію. Треки підібрано в настрій кожній сцені, щоб додати динаміки або ж драматизму та підсилити враження від перегляду. Тут ви почуєте і рок і поп музику 60-х та 80-х років. Часто з різкою сюжетною зміною так само різко змінюється і музика. Імовірно, ви поповните свій плейлист після перегляду. 

4. Хороший гумор

Без жартів нікуди. От тільки в деяких фільмах та серіалах вони або дуже плоскі, розраховані на розуміння широкого загалу, або ж надто "туалетні". Тут все інакше. Через те, що кожен персонаж наділений різним характером і відмінним власним сприйняттям реальності, то і гумор у них різний. В Академії Амбрелла можна від душі посміятися і з божевільних жартиків, і з чорного гумору, і з незручних моментів або "спеціально невдалих" жартів персонажів. 

5. Українське озвучення

Звісно, серіал можна дивитися і мовою оригіналу, для того, щоб повністю зануритись в ту атмосферу, яку нам бажали передати творці. Проте, з першого дня релізу існує і українське озвучення, а то і декілька. Усі три сезони перекладено та озвучено рідною мовою і у глядача з України є навіть можливість вибрати, яке з них йому більше до вподоби. 

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
431
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
391
0