Інсайд: Злито ігролад нової Need For Speed для мобільних пристроїв від авторів Call Of Duty Mobile

GEEKS.NEWS » Новини » Інсайд: Злито ігролад нової Need For Speed для мобільних пристроїв від авторів Call Of Duty Mobile
Інсайд: Злито ігролад нової Need For Speed для мобільних пристроїв від авторів Call Of Duty Mobile
Новини / Ігрові новини
22:31, 11 травень 2022
204
0

Ми вже писали, що в мережу було «злито» ігролад нової Need For Speed, яку ще навіть не анонсували. Аж от, з’явилося ще одне відео з ігроладом вже іншої неанонсованої гри франшизи Need For Speed, призначеної, цього разу, для мобільних пристроїв.

Як можна побачити з відео, гра, схоже, володіє відкритим світом, а сама мапа і стилістика гри нагадує останню частину серії Need For Speed Heat (Хто зна, може гра називатиметься Need For Speed Heat Mobile?). Також на відео було показано й кілька автомобілів, серед яких McLaren F1 і Lamborghini Aventador.

Серед іншого, цікавою є клавіша «Drift». Схоже, що в грі буде реалізована, так звана, ковзаюча фізика. Це тип фізики в аркадних гонках, при якій автомобіль неохоче повертає, допоки не натиснути на ручне гальмо, після чого автомобіль заходить в дрифт, і повертати таким чином стає набагато легше. Вперше така фізика з’явилася в серії в Need For Speed Hot Pursuit 2010, і після цього стала основою наступних частин серії.

Також варто відзначити, що автор відео стверджує, що гра поки планується для азійського ринку, втім це не означає, що вона не може з часом стати доступною і за межами Азії, адже досить часто розробники релізять свої ігри спочатку для східних країн, а вже пізніше для всього світу.

Розробниками гри, до речі, заявляються TiMi Studios, які є дочірньою студією компанії Tencent, і відомі за розробкою Call Of Duty Mobile.

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
435
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
394
0