Колись популярна гра Fall Guys стане безкоштовною та буде видана на ПК, Xbox і PlayStation 5

GEEKS.NEWS » Новини » Колись популярна гра Fall Guys стане безкоштовною та буде видана на ПК, Xbox і PlayStation 5
Колись популярна гра Fall Guys стане безкоштовною та буде видана на ПК, Xbox і PlayStation 5
Новини / Ігрові новини
23:16, 17 травень 2022
238
0

Пам’ятаєте гру Fall Guys, яка била рекорди на Twitch, та зовсім скоро стала забутою більшістю гравців? Її розробники, компанія Mediatonic, оголосили, що гра скоро стане Free-to-play, а також вийде на нових платформах.

Усе це результати покупки розробників компанією Epic Games більше року тому. Схоже, нова материнська компанія вирішила вдихнути друге життя у вже підзабуту гру, і робитиме це з розмахом.

Для цього гра буде переведена на умовно безкоштовну модель, за якою базова гра стане безкоштовною, але в ній буде присутнім донат у вигляді покупки бойових пропусків.

Тим, хто колись купив гру буде надано компенсацію у вигляді Legacy Pack, що включатиме доступ до преміальної версії бойового пропуску, кілька скінів, титул, а також іменну табличку.

Безкоштовна версія гри на ПК буде доступною, само собою, у Epic Games Store. Steam-версія залишиться доступною для скачування тільки тим, хто її купив раніше.

Крім появи на EGS, гра стане доступною ще на кількох платформах: Nintendo Switch, Xbox One і Series, які, у випадку наявності Xbox Game Pass отримають ще й безкоштовні костюми, а також PlayStation 5. Крім того, доступним стане ще й крос-плей, тобто можливість гравцям з різних платформ грати один з одним.

Попередню реєстрацію для гри на Epic Games Store можна пройти за посиланням. Розробники обіцяють нагороди тим користувачам, які її пройдуть, і цінність нагороди залежить від того, скільки гравців виконають дану процедуру.

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
410
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
370
0