Як увімкнути запис дзвінка на смартфонах Xiaomi, Redmi та POCO

GEEKS.NEWS » Статті » Гайди » Як увімкнути запис дзвінка на смартфонах Xiaomi, Redmi та POCO
Як увімкнути запис дзвінка на смартфонах Xiaomi, Redmi та POCO
Гайди
19:26, 03 липень 2022
33 989
4

Смартфони Xiaomi завжди славились широким функціоналом за низьку вартість. Тому у них є безліч корисних функцій, про які багато хто не знає. 

Однією з таких функцій є запис дзвінка. У даному гайді ми розповімо, як увімкнути запис дзвінка для тих, у кого ця функція недоступна по замовчуванню. 

Як увімкнути запис дзвінків в MIUI на смартфонах Xiaomi, Redmi та POCO

Раніше Xiaomi використовувала власний додаток для дзвінків. Щоб увімкнути запис дзвінків у ньому, потрібно зайти в 

Налаштування смартфона -> Програми -> Системні програми -> Виклики. 

У пункті Виклики потрібно вибрати функцію Запис Дзвінків, та налаштувати її вибравши варіанти автозапису дзвінків та сповіщень про запис, а також номери, дзвінки з яких будуть записуватися. 

Щоб добратися до файлів записів потрібно зайти в Провідник, відкрити папку MIUI, з неї перейти в папку sound_recorder у якій буде тека call_rec.

ЯК увімкнути запис дзвінків в додатку від Google на смартфонах Xiaomi, Redmi та POCO

У своїх нових смартфонах, та глобальних версіях, які постачаються на американський і європейський ринки компанія Xiaomi замінила власну "звонилку" на додаток від компанії Google. 

Через це у багатьох користувачів пропала функція запису дзвінків, що інколи є важливим. Розповідаємо, як її увімкнути, а робиться це дуже просто. 

Для початку потрібно перейти в Play Market та знайти там додаток Телефон від Google. Прогорнувши сторінку програми вниз, знайдіть пункт, у якому йдеться про бета-тестування, та приєднайтеся до нього.

ЯК увімкнути запис дзвінків в додатку від Google на смартфонах Xiaomi, Redmi та POCOВажливо: бета-версія програми може працювати некоректно, що може принести дискомфорт у користуванні смартфоном. Приєднуючись до бета-тестування ви виконуєте ці дії на свій власний страх і ризик.

Після подання заявки на бета-тест може пройти декілька хвилин, а потім програма оновиться. 

В оновленому додатку автоматично з'явиться функція запису дзвінків, яка буде активовуватись по натиску відповідної кнопки на екрані дзвінка. 

ЯК увімкнути запис дзвінків в додатку від Google на смартфонах Xiaomi, Redmi та POCO

Під час увімкнення запису щоразу з'являтиметься попередження про те, що ви відповідаєте за законність цієї дії, адже згідно з законодавством деяких країн запис можна здійснювати лише за згоди обох сторін, або і взагалі заборонено. 

ЯК увімкнути запис дзвінків в додатку від Google на смартфонах Xiaomi, Redmi та POCOДля прослуховування створених записів також не потрібно шукати спеціальні папки в провіднику. 

Достатньо лише перейти на вкладку Нещодавні, обрати потрібний контакт та розгорнути журнал дзвінків. 

ЯК увімкнути запис дзвінків в додатку від Google на смартфонах Xiaomi, Redmi та POCOКрім звичайних дзвінків там відображатимуться і записані, а прослухати запис можна натиснувши відповідну кнопку. При прослуховуванні можна регулювати гучність, поділитися записом через месенджери, а також видалити його за необхідності.

Ось так просто налаштовується запис дзвінків на смартфонах Xiaomi, Redmi та POCO. Якщо даний матеріал був для вас корисним, діліться ним із друзями.


Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (4)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
439
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
397
0