На війні загинув аніматор Metro Exodus Андрій Корзінкін - вічна пам'ять герою

GEEKS.NEWS » На війні загинув аніматор Metro Exodus Андрій Корзінкін - вічна пам'ять герою
На війні загинув аніматор Metro Exodus Андрій Корзінкін - вічна пам'ять герою
---
09:00, 06 жовтень 2022
638
0

На жаль у російсько-українській війні з нашої сторони життя віддає цвіт нації, у той час, як зі сторони окупанта вмирають люди без волі, честі та людяності.

Одним з тих, хто віддав життя за свободу нашої держави, на превеликий жаль став Андрій «Нізрок» Корзінкін - аніматор Metro Exodus, який вступив в лави ЗСУ ще на початку року. 

Андрій віддав життя за свободу країни під час виконання бойового завдання. Про це в своєму Twitter розповів дизайнер ігроладу студії Remedy Леонід Степанов, який раніше був колегою Андрія у 4A Games.

«Андрій «Нізрок» Корзінкін (@korzinkin_3d) загинув під час виконання бойового завдання в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України», – написав Степанов у Twitter. «Талановитий аніматор, неймовірна людина і справжній герой. Спочивай з миром, друже. Ми всі сумуємо за тобою».

Степанов дав коментар виданню PCGamer в якому розповів про власну дружбу з Андрієм Корзінкіним, світлу душу та добрий характер героя. 

"Ми ближче познайомилися під час роботи над спільними завданнями", - сказав Степанов. «Мене одразу вразив його добрий характер і бажання завжди допомагати. Цю його рису помітили також багато інших колег. І, звичайно, його технічні навички були приголомшливими».

Про смерть друга від дізнався з Linkedin спільного знайомого.

"Моєю першою реакцією було заперечення. Що це неможливо, що з Андрієм цього не могло бути", - сказав він. "І навіть пізніше, коли я сам робив репости цієї страшної новини, сподівався, що це все виявиться помилкою. Але потім інформація про це підтвердилася від інших людей. Це було дуже боляче. Тепер залишилося тільки одне: зберігайте чудові спогади про Андрія, передавайте їх іншим людям і робіть усе, щоб його смерть не була марною».

Інші друзі та колеги також згадали полеглого друга теплими словами:

«Мій друг, талановитий мультиплікатор і велика і скромна людина korzinkin_3d, виконуючи бойове завдання, героїчно загинув, захищаючи Україну», — написав у Twitter мультиплікатор Сергій Кристьєв, який працював з Корзінкіним над Metro Exodus. «У мене немає слів, щоб описати цю втрату. Він був людиною, на яку я завжди хотів бути схожим як на професіонала. Спочивай з миром, друже».

«Хороша людина, хороший художник, хороший колега», – сказав колишній співробітник 4А Денис Міщенко. «Стільки хороших моментів у пам’яті з виробництва Metro Exodus. Так сумно, немає слів. Спочивай з миром, брат».

«Андрій був чудовою людиною, дуже чуйним і підтримуючим, завжди готовим допомогти, неймовірно відповідальною та відданою людиною», — написав провідний технічний дизайнер Metro Exodus Віталій Кеда в публікації на LinkedIn. «Я знаю його ще з часів нашої спільної роботи над 4A Games над Metro Exodus, і він завжди виділявся своїм сухим гумором і прагненням до досконалості. Його позитивне ставлення завжди надихало мене продовжувати рух і прищеплювало не вагаючись стикатися з труднощами. як професійно, так і особисто. Буду сумувати за тобою, дорогий друже. Спочивай з миром».

Ще в лютому чоловік приєднався до ЗСУ, а на День Незалежності закликав підтримати Україну.

Студія також вшанувала героя підкріпивши допис фото.

«Сьогодні ми сумуємо за мультиплікатором 4A Games Андрієм «Нізроком» Корзінкіним, який загинув у бою 24 вересня, захищаючи свою країну під Миколаєвом», – повідомили у 4A. «Андрій народився в Маріуполі 7 квітня 1989 року. Похований з честю, на військовому кладовищі, як один із багатьох героїв України.

«Андрій пішов до лав Збройних сил України після початку війни з росією. У перші дні війни він зумів допомогти батькам виїхати з міста Маріуполь до Києва. Ми пам’ятаємо його як талановитого мультиплікатора, який створював для Metro Exodus мутантів та істот і як друга, який завжди був позитивним і спокійним, який любив настільні ігри та час у спортзалі. Наші думки з його родиною та всіма захисниками України".

Також як мінімум ще декілька розробників 4A знаходяться в лавах ЗСУ та обороняють країну. Дехто з них вступив спочатку в територіальну оборону, а згодом в ЗСУ, а дехто передчуваючи війну, за декілька місяців до вторгнення уже проходив тренування.

Необхідно пам'ятати кожного героя та його подвиг, який зробив ще крок до звільнення наших територій. Який доказав незламність нашого духу та здатності на самопожертву заради власних цінностей, близьких людей та свободи. 

Окупант буде знищений. А на нашій відповідальності буде розбудова країни та пам'ять про кожного з героїв, які віддали найцінніше, що у них було - ВЛАСНЕ ЖИТТЯ. Вічна пам'ять Андрію Корзінкіну та усім тим, хто поліг за Україну в боротьбі з російською нечистю.

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
359
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
317
0