За мотивами «Гри Престолів» готуються ще три нові серіали

GEEKS.NEWS » Новини » За мотивами «Гри Престолів» готуються ще три нові серіали
За мотивами «Гри Престолів» готуються ще три нові серіали
Новини / Кіно
13:57, 20 березень 2021
512
0

«Гра Престолів» - серіал, знятий за мотивами циклу романів Джорджа Мартіна «Пісня льоду й полум'я», не дає продюсерам і кінокомпаніям спокою. Не дивлячись на те, що основна історія вже завершена, телеканал HBO планує виготовлення ще кількох серіалів.


Так, широкому загалу вже відомо про те, що вже у квітні планується старт зйомок серіалу «Дім дракона», події якого відбуватимуться за три сотні років до основних подій.


Та, завдяки виданню Deadline з'явилася інформація, що у планах HBO знаходяться ще три серіали: «Десять тисяч кораблів» (10,000 Ships), «Блошине дно» (Flea Bottom) і «Дев'ять подорожей» (9 Voyages).


Серіал «Десять тисяч кораблів» розповість історію подорожі принцеси Німерії, яка після поразки у Другій війні прянощів прямує із Ессосу у Дорн. Події відбуватимуться за тисячу років до подій «Пісні льоду й полум'я».


«Блошине дно» розповість про найбідніший квартал Королівської гавані. Він був представлений у перших чотирьох сезонах «Гри Престолів», адже там ховалася Ар'я Старк.


Події «Дев'яти подорожей» зосередяться навколо морських подорожей, здійснених Корлісом Веларіоном на борту корабля Sea Snake.


Джерело: Deadline


Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
426
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
386
0