Одразу дві гри стали безкоштовними в EGS: Total War: Warhummer та City of Brass

GEEKS.NEWS » Роздачі » Одразу дві гри стали безкоштовними в EGS: Total War: Warhummer та City of Brass
Одразу дві гри стали безкоштовними в EGS: Total War: Warhummer та City of Brass
Роздачі / Ігрові новини
03:00, 01 квітень 2022
421
0

Обидві гри будуть безкоштовними рівно тиждень у період з 1 до 7 березня 2022 року. 

Як отримати Total War: Warhummer безкоштовно та про що гра

Total War: Warhummer - перша частина з трилогії, яка являє собою колаборацію відомих ігрових франшиз - серії стратегій Total War та всесвіту Warhummer 40 000. 

У даній стратегії ви зможете поринути в один з часових відрізків всесвіту Warhummer та спробувати себе у ролі полководця за одну із фракцій. Гравець може взяти участь в боях за одну з фракцій всесвіту Warhummer та випробувати свої вміння у веденні боїв. Велика кількість видів військ та озброєння забезпечить високу варіативність ведення боїв, а кожна фракція має свої особливості та власних Босів-юнітів, які дозволять взяти гору над суперником. 

Гра вийшла в реліз у 2016 році і здобула чималу кількість захоплених відгуків як від критиків, так і від аудиторії геймерів.

Отримати гру можна за посиланням на Epic Games Store.

Як отримати City of Brass безкоштовно та про що гра

Суть гри: "City of Brass" - це жорстока rogue-lite гра в східній стилістиці "1001 ночі". Ваш герой озброєний шаблею та батогом. За допомогою батога можна чіплятися та вмикати механізми, знешкоджувати пастки та приголомшувати ворогів, розбивати предмети та просто атакувати ворогів. Бийте та рубайте, перемагайте натовпи мерців силою та хитрістю. Ваше завдання – встигнути дістатися до наступного рівня, доки не впаде остання піщинка часу. Збирайте скарби та обшукуйте скрині, покращуйте зброю та броню та знаходьте могутні артефакти. Але не сподівайтеся на легку прогулянку, адже саме місто повстає проти вас. Вам належить долати глибокі провалля, ухилятися від смертоносних лез, ухилятися від списів, стріл і пасток у підлозі та уникати резервуарів з отруйним газом. І в кожну з цих пасток можна заманити ворогів.

Отримати гру можна за посиланням на Epic Games Store.


Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
426
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
386
0