В EGS стартувала безкоштовна роздача First Class Trouble, Divine Knockout та Gamedec - Definitive Edition

GEEKS.NEWS » Роздачі » В EGS стартувала безкоштовна роздача First Class Trouble, Divine Knockout та Gamedec - Definitive Edition
В EGS стартувала безкоштовна роздача First Class Trouble, Divine Knockout та Gamedec - Definitive Edition
Роздачі
19:30, 12 січень 2023
308
0

У першу годину на роздачі EGS було дві гри без анонсу наступних роздач, що багатьох могло засмутити. Але сторінка оновилась і нам пропонують отримати цілих три гри цього тижня, а наступного очікуємо на роздачу ізометричної Epistory - Typing Chronicles. 

Отримайте безкоштовну First Class Trouble в EGS

First Class Trouble - цікава кооперативна гра від бельгійських розробників, у якій необхідно грати групою реальних гравців проти штучного інтелекту. 

Інтелект виявився "з перчинкою", тому намагається закатрупити усіх гравців доволі елегантними способами. Мало того, що проти вас збунтується сама локація, так інтелект постійно підсилатиме "фейкових людей", які старатимуться втертися в довіру та знищити вас, аж поки ви не натиснете на головний рубильник. 

Отримати гру можна з 12 по 19 січня 2023 року за посиланням на EGS.

Роздача безкоштовної Divine Knockout (DKO) в Epic Games Store

Divine Knockout (DKO) - мультяшний 3D платформер від 3-ї особи, дія якого відбувається в міфічному світі, населеному богами, за яких і доведеться грати.

https://www.youtube.com/watch?v=sbap7nTR7xU

Створіть свого персонажа, та вирушайте в онлайн-світ де вам доведеться змагатись з іншими гравцями, прокачувати свого персонажа та звісно ж купляти набори, які не входять в базову версію гри. Якщо раніше це звучало б обурливо - то зараз цей текст може стати описом для більшості онлайн ММО, які уже навчились витягувати зі своєї аудиторії грошики і при цьому утримувати в нормі баланс сил серед гравців.

Отримати базову гру можна за посиланням на Epic Games Store 12 по 19 січня 2023 року, як і у випадку з іншими роздачами тижня.

Встигніть забрати безкоштовну Gamedec - Definitive Edition на роздачі від EGS

Gamedec - Definitive Edition - гра, яка дозволить побувати в шкурі детектива в модерному місті, побудованому в кіберпанк-стилі. Ізометрична стильна графіка виглядає деталізованою та яскравою, але найголовніше те, що це синглова гра для проходження наодинці.

Вона запропонує розгадати декілька детективних історій, а також не обіцяє вдалого завершення місій. Протягом розслідування гравцю lоведеться робити ті чи інші вибори, які і впливатимуть на перебіг сюжету. 

Забрати гру можна у ті ж терміни, що і вищезгадані роздачі за посиланням на EGS.

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
358
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
317
0