Тиждень гарячих роздач: Tomb Raider, Mafia та інші безкоштовні дарунки для геймерів

GEEKS.NEWS » Роздачі » Тиждень гарячих роздач: Tomb Raider, Mafia та інші безкоштовні дарунки для геймерів
Тиждень гарячих роздач: Tomb Raider, Mafia та інші безкоштовні дарунки для геймерів
Роздачі
13:57, 01 вересень 2022
526
2

Цей тиждень потішить багатьох гравців новими роздачами. Ми пишемо даний матеріал ще до старту деяких роздач, щоб ви мали змогу підготуватися заздалегідь, та забрати цікавинки одними з перших. 

Безкоштовні Shadow of the Tomb Raider та Submerged: Hidden Depths в Epic Games Store

Епіки вирішили потішити гравців повторною роздачою Ларки, та грою Submerged: Hidden Depths. 

Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition - третя гра в серії, яка розповідає про пригоди головної героїні - Лари Крофт. Цього разу відважна героїня буде змушена запобігти апокаліпсису Майя, та попутно показати гравцям свою фантастичну невразливість.

Крім того, Вона буде корисною багатьом, як своєрідний бенчмарк, адже дану гру часто використовують при різноманітних тестах ігрового "заліза". Пов'язано це з тим, що рушій та оптимізація гри є доволі хорошими, а крім того реагують на найменшу зміну комплектуючих, частоти, розгону тощо. Тому дана забавка буде як ніколи доречною у вашій бібліотеці.

Отримати гру можна з 1 по 8 вересня 2022 року за посиланням на її сторінку в EGS.

Крім цього у гравців є можливість отримати гру Submerged: Hidden Depths, яка обіцяє своїм гравцям трошки заспокійливого та приємного ігроладу. За сюжетом, світу уже давно настали гички. Все знаходиться в руїнах, а природа поволі бере гору над цивілізацією. Грати доводиться за парочку Міку та Таку. Один з них наділений темною силою, яку все ж надіється використати на благо. У цій грі ніхто вас не атакуватиме, ні в кого непотрібно стріляти. Тут лише красиві локації та безліч квестів, які потрібно проходити героям. А щоб дізнатися родзинку сюжету - отримуйте гру та насолоджуйтесь.

Отримати її можна в той же термін з 1 по 2 вересня по лінку на EGS.

На десерт пропонується отримати трошки додаткового контенту до Free-to-Play гри Knockout City. Посилання також додаємо.

Отримайте безкоштовну копію Mafia в Steam

Відомій франшизі, яка затягує гравця у пригоди макаронників стукнуло 20. З цього приводу 2К games вирішили подарувати оригінальну копію першої частини гри безкоштовно, щоб згадати з чого почалась історія серії.

Звісно, багатьом хотілось би отримати перероблену та покращену версію, але і дарованому томпсону в дуло не дивляться. Тому забираємо та насолоджуємось. Крім цього студія раніше заявила, що ведеться розробка четвертої частини, яка буде працювати на Unreal Engine 5. Надіємось, вийде не так, як з новими "святими". 

Отримати гру можна за посиланням в Steam.

Роздача триватиме з 1 по 5 вересня 2022 року.

Крім цього діють знижки на покупку інших частин франшизи.

Отримайте безкоштовно Dink Smallwood HD в GOG

GOG теж не пасе задніх та роздає гру Dink Smallwood HD. Розробники гри пропонують пограти за звичайного свинаря, який має вирушити у пригоди магії та звитяг, у середньовічному фентезійному світі. Це ремастеризована версія старої гри, яка обіцяє гравцям ігролад олдскульного РПГ.

Отримати можна за посиланням в GOG.

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (2)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
359
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
317
0