Epic Games покарала продавця чітів Fortnite

GEEKS.NEWS » Ігрові новини » Epic Games покарала продавця чітів Fortnite
Epic Games покарала продавця чітів Fortnite
Ігрові новини
10:55, 12 травень 2022
293
0

Мова піде про Брендона Деспотакіса, який під ніком BlazeFN продавав чіти для Fortnite, а також приторговував взламаними акаунтами, з цінним набором речей. За скаргами Epic Games порушника було доправлено до Федерального суду Австралії. Суд довів причетність Деспотакіса до порушення угоди користувача Fortnite та авторських прав Epic. Чоловік погодився з рішенням суду, а також зробив публічне звернення.

Привіт усім, це BlazeFN. Ще зовсім недавно я продавав неавторизовані чіти Fortnite та зламав облікові записи гравців Fortnite. Я більше не буду цього робити, тому що Epic Games спіймала мене та почала проти мене судовий розгляд в Австралії.

На мене також діють юридичні обмеження, які заважають мені робити це в майбутньому, і я змушений виплатити грошову компенсацію, яку Epic пожертвує на благодійність.

Я хотів би вибачитися перед спільнотою Fortnite. Те, що я зробив, було незаконним і дало гравцям несправедливу перевагу над іншими людьми, які грають за правилами. Я більше ніколи не буду цього робити.

Будь ласка, не зв’язуйтеся зі мною щодо чітів у Fortnite чи облікових записів гравців Fortnite».

Порушника було спіймано, але на цьому Epic не перестали бути справжніми "квіточками". Для підняття рівня справедливості і замилування цієї ситуації вони вирішили пожертвувати сплачений Деспотакісом штраф благодійній організації Child's Play. На разі невідомо про яку суму йде мова, але справедливість відновлено!


Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
495
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
547
0