EA поділилися новинами стосовно майбутнього серії Battlefield

GEEKS.NEWS » Ігрові новини » EA поділилися новинами стосовно майбутнього серії Battlefield
EA поділилися новинами стосовно майбутнього серії Battlefield
Ігрові новини
20:00, 09 вересень 2022
182
0

Крайня гра з серії Battlefield, яку ми отримали знаходилася в відверто плачевному становищі. Проблеми в роботі, відсутність самітної сюжетної історії та суттєвих змін не оправдовували ні високу ціну гри ні очікувань гравців. Навіть EA мало добирала слова, намагаючись пояснити причину провалу гри і спроби видавця знайти причину та винних висвітлювалися в численних матеріалах ігрових видань. 

Проте, відмовитись від бренду Battlefield - означає втратити курку, що несе золоті яйця. І в EA це розуміють. З цієї причини "електроніки" і вирішили реформувати процес розробки серії ігор. Імовірно в майбутньому нас чекає "Батла", якої ми заслуговуємо. Принаймні можна на це сподіватися. І ось тези, які компанія розкрила стосовно франшизи:

Розробкою сюжетної кампанії Battlefield займатимуться співавтори серії Halo

Сюжетна частина гри завжди була важливою. Вона не тільки розповідала чергову цікаву історію, яка мотивувала гравців після проходження відвідувати основний онлайн-режим. Одною з цілей "сюжетки" була демонстрація нововведень та можливостей гри. Конкретно у Battlefield - видовищних руйнувань, реалістичної картинки та поведінки ігрових моделей персонажа, різноманітності зброї тощо. Вона була своєрідним яскравим рекламним букетом, який затягував гравця в мінорну онлайн-рутину.

Як підтвердили в EA - розробкою наступної самітної кампанії займатиметься студія Ridgeline Games, яку очолює Маркус Лехто. Це співзасновники серії Halo у яких э досвід розповіді історій. 

Студія Лехто зосередиться на роботі над сольною кампанією для Battlefield. Конкретніше, для нових частин, адже донедавна ходили чутки, що BF2042 все таки отримає оновлення з сюжетним режимом.

«Маркус перенесе свою довгу спадщину створення захоплюючих світів і захоплюючих оповідань у Battlefield», — сказав у сьогоднішньому оголошенні генеральний менеджер Battlefield Байрон Біде. «За підтримки команди світового класу він керуватиме розробкою сюжетної кампанії у всесвіті Battlefield, яка залучатиме шанувальників новими та захопливими способами, залишаючись при цьому вірною класичним елементам серії».

За створення наступної Battlefield відповідатиме декілька студій

Створення масштабних ігор з різними режимами потребують залучення багатьох спеціалістів. З досвіду Activision та їх роботою над франшизою Call Of Duty ми можемо побачити успішну модель, коли серію та різні ігрові режими створюють різні студії спільно. Це дозволяє сконцентрувати зусилля кожної команди над дрібнішою ціллю, та об'єднати їх в одну масштабну, технічно справну та цікаву для користувача гру.

Вінс Зампелла - співзасновник Respawn Entertainment, який зараз став керівником серії BF розповів, що це рішення свідчить про серйозні наміри EA стосовно серії. 

«Наступне покоління творців Battlefield — це глобальна команда талановитих, спраглих людей, які прагнуть підняти серію на нові висоти», — сказав Байрон Біде. «У цю команду входять ветерани, які роками працювали над серією, а також нові таланти з індустрії, кожен з яких привносить багаторічний досвід роботи над неймовірними назвами у всесвіті Battlefield».

Проте відбулися і деякі кадрові зміни. З серії пішли два мастодонти - Оскар Габріельсон - генеральний менеджер DICE та Ларс Густавссон - креативний директор, які присвятили іграм BF більше 20ти років.

«Креативний директор Ларс Густавссон, який працює з франшизою з самого початку і якого ласкаво називають містером Battlefield, вирішив, що готовий до нової пригоди. Ми хотіли б подякувати йому за його безцінний досвід, знання та дружбу для всіх. ці роки", - сказав Біде.

«Ларс присвятив значну частину свого життя Battlefield і пишається тим, що допоміг сформувати франшизу таким, яким вона є сьогодні. Він радий передати естафету наступному поколінню творців Battlefield у DICE, Ripple Effect, Industrial Toys, і Ridgeline Games».

З цього Ridgeline Games відповідатимуть за самітну кампанію, DICE повернуться до роботи над онлайн-режимом, адже мають великий доступ розробки. 

А Industrial Toys працюють над Battlefield Mobile. Імовірно, успіх мобільної версії Apex Legends мотивує студію спробувати реалізувати і версію Battlefield для мобільних пристроїв. Навряд чи ціла студія обмежена роботою над черговим провальним "штабним режимом", який був у попередніх іграх серії.

Ripple Effect зараз працюють над поточною Battlefield 2042 та досягли певного успіху. У грі стартував другий сезон. Зменшилась кількість негативних відгуків та невдоволення з боку гравців. А онлайн збільшився з 2000 одночасних гравців до 5700 та продовжує рости.

Схоже, ми спостерігаємо як серія мало не втонула, але змогла "відбитися від дна".  

Оскільки інформаційна політика EA зараз дуже стримана та нагадує медитацію переможеного самурая перед його переродженням - очікуємо реально хороших анонсів. Існує велика ймовірність, що компанія, яку називали "Конвеєром зла" стане "Компанією Добра" в найближчому майбутньому.

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
420
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
380
0