В мережу «злили» кадри геймплею GTA 6

GEEKS.NEWS » Ігрові новини » В мережу «злили» кадри геймплею GTA 6
В мережу «злили» кадри геймплею GTA 6
Ігрові новини
13:30, 18 вересень 2022
424
0

Якщо в мережу попадав детальний опис сюжету, скріншоти ніби-то майбутньої карти, то десь неподалік повинен "бродити" і сам ігролад майбутньої гри. І схоже, що хтось його таки знайшов і вирішим показати на загал. Поки Rockstar ніяк не коментувала даний витік інформації, але й самі відео виглядають доволі двозначно. 

У першому відео показано процес пограбування придорожньої їдальні. Гра відбувається за жінку, а також видно її партнера, що відповідає нещодавнім витокам сценарію та сюжетних складових. 

На іншому відео видно значно менше ігрового процесу. Схоже, що вся увага сконцентрована на вбранні персонажа, яке дуже реалістично реагує на рухи моделі. 

На третьому відео показано процес діалогу між персонажами.

Відповідальність за дані зливи на себе взяв хакер на прізвисько «teapotuberhacker», який раніше заявляв, що відповідальний за злам Uber. Проте і довести достовірність відео доволі важко. Безумовно, перед нами щось у стилі ігор GTA, з частиною знайомого інтерфейсу. Проте, рушій та функції, які дають можливість модоробам створювати цілі локації та додавати в гру саморобні модельки персонажів та транспорту змушують засумніватися. Це може бути звичайна модифікація до GTA 5, яку намагаються видати за GTA6.
Навіть якщо припустити, що перед нами дійсно GTA 6, то це очевидно рання версія гри, яка до релізу може кардинально змінитися щонайменше в плані інтерфейсу та графіки. А ось фізика та речі, які стосуються безпосередньої роботи рушія - імовірно такими і залишаться.

До виходу гри залишається ще багато часу (за інсайдами він запланований на 2026 рік), тому ми ще побачимо багацько зливів, як правдивих так і неправдивих. А гра зазнає ще багатьох якісних змін. Проте готовий ігролад вселяє надію, що розробники встигнуть все привести до ладу та зробити черговий шедевр студії.

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
407
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
368
0