Атракціон переміг - EA закриває Project Cars

GEEKS.NEWS » Ігрові новини » Атракціон переміг - EA закриває Project Cars
Атракціон переміг - EA закриває Project Cars
Ігрові новини
19:30, 09 листопад 2022
273
0

Схоже, намагання задовільнити якомога більше гравців перемогли пориви створити якісну гру вузького спрямування. Electronic Arts зробили внутрішнє оголошення про припинення розвиту та інвестицій в франшизу Project Cars. Slightly Mad Studios, яка у 2019 році була придбана Codemasters, яких в свою чергу в 2021 році викупила EA схоже припинить своє існування, або щонайменше втратить свій основний проект. Натомість розробників переведуть на інші ролі в EA, де це буде можливо. 

Ресурс GL.Biz повідомляє, що франшиза перестала підходити гоночному портфоліо EA. 

«Сьогодні ми внутрішньо оголосили про оновлення нашого гоночного портфоліо», — сказав сайту представник EA. «Після оцінки наступної гри Project CARS та її довгострокового потенціалу зростання ми прийняли рішення припинити подальший розвиток та інвестиції у франшизу.
Подібні рішення дуже важкі, але вони дозволяють нам зосередитися на сферах, де, як ми вважаємо, ми маємо найбільшу можливість створити враження, які сподобаються шанувальникам.
Ми працюємо з усіма, на кого вплине це рішення, щоб призначити їм відповідні ролі в нашому портфоліо EA Sports і перегонів, а також в інших частинах EA, де тільки можливо».

Project Cars довгий час вважалась дуже вдалою в аспекті фізики грою, де розробники масу уваги приділили саме поведінці автомобіля. Їм вдалося створити гру, яка могла бути достатньо важкою для любителів реалізму, та водночас перетворювалась на легку аркаду для тих, хто зменшував рівень важкості.

Таке рішення EA засмутить багатьох любителів серії, а ми пропонуємо наївно надіятись, що навички розробників будуть залучені до розробки подальших гоночних ігор EА, адже поведінка автомобіля в нових частинах Need For Speed - одна з найслабших сторін цих ігор. 

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
431
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
391
0