Ubisoft анонсували The Crew: Motorfest, яка перенесе гравців на Гаваї

GEEKS.NEWS » Ігрові новини » Ubisoft анонсували The Crew: Motorfest, яка перенесе гравців на Гаваї
Ubisoft анонсували The Crew: Motorfest, яка перенесе гравців на Гаваї
Ігрові новини
19:30, 01 лютий 2023
250
0

Пам'ятаєте той захопливий трейлер першої частини The Crew, який так сподобався багатьом? Стільки часу пройшло і ось уже компанія Ubisoft та студія-розробник Ivory Tower анонсували наступну частину The Crew: Motorfest. Гра перенесе нас на гавайський острів Оаху, де гравець зможе покататися по мальовничих пляжах, серед густих тропічних пальмових лісів та навіть на схилах вулканів.

Розробники обіцяють велику карту для дослідження, більше сотні автомобілів самітну кампанію та онлайн-режими, які будуть поповнюватися новими тематичними подіями. 

Так, поки що нам показали типову гоночну гру-сервіс, якою уже є Forza. Добре це чи погано, складно сказати. Схоже, що і розмах звузився і розробники вирішили сконцентруватись саме на авто, адже в трейлері не було показано ніяких інших транспортних засобів, як це було в The Crew 2.

Точну дату виходу розробники не назвали, але відомо що гра вийде у 2023 році. Крім того гравцям пропонують взяти участь в спеціальній програмі тестування "Insider Progam". Подати заявку на участь можна за посиланням.

Мінорний тизер поки не виглядає багатообіцяюче, але й його наявність не завжди є ознакою хорошої гри. Перша частина у свій час розчарувала багатьох, хоча до старту вразила цікавим трейлером та набором доступних можливостей. Тому як завжди, на позитивній ноті, надіємось, що Ubisoft та Ivory Tower зможуть задовольнити бажання геймерів.

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
439
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
397
0