На Ubisoft Forvard показали цілий всесвіт Assasin's Creed: Mirage, Jade, Red, Hexe, проект з Netflix та завершення Valhalla

GEEKS.NEWS » Ігрові новини » На Ubisoft Forvard показали цілий всесвіт Assasin's Creed: Mirage, Jade, Red, Hexe, проект з Netflix та завершення Valhalla
На Ubisoft Forvard показали цілий всесвіт Assasin's Creed: Mirage, Jade, Red, Hexe, проект з Netflix та завершення Valhalla
Ігрові новини
21:00, 13 вересень 2022
326
0

Тут я просто не можу не висловити свою особисту думку. Мені, як гравцю, який почав своє знайомство з AC з першої частини, та витримав приблизно до Unity було боляче дивитись, як Ubisoft скопмпілювала сцени з усіх ігор в одне ціле та показувала все це у вигляді спадщини серії. Серії, яка по суті ділиться на до та після в момент, коли завершується історія Дезмонда, яку вони так бездарно звели нанівець.

Ubisoft показали нову частину AC - Assasin's Creed: Mirage

Цього разу гравцям дадуть можливість пограти за Аладіна Басіма - хитрого злодія який змушений виживати на вулицях Багдада в 9 столітті нашої ери. Хлопець, як і більшість асасинів з минулих частин не дуже задоволений місцевою владою, а тому на нього кидають оком представники цього руху, які існували в той час. Його чекає трансформація особистості, порція нового, надіюсь хорошого, сюжету та переплетення з історичними подіями того часу.

За словами розробників, дана гра буде максимально наближена до ранніх частин серії. 

Assasin's Creed на смартфони: Project Jade

Якщо вам подобається китайська культура, стиль архітектури та східний антураж - для вас розробляють Project Jade - версію AC, оптимізовану для управління екранним сенсором. 

Обіцяють метушливі міста, відкритий світ та навіть можливість зайнятися паркуром на Великій Китайській Стіні. Також заявлена можливість створення власного персонажу.

Assasin's Creed в Японії : Project Red

Наступним флагманом, після Mirage повинна стати загадкова "Project Red", яка заглибиться в історію феодальної Японії. Гру розробляє Ubisoft Quebec, яка раніше займалась Assassin’s Creed Odyssey.

Безумовно, з тематики Японії можна витиснути фантастичний візуал, а також цікаву історію, переплетену з унікальною японською культурою. Якщо ви досі не зневірились в серії - варто дочекатись.

Assasin's Creed про магію : Project Hexe

Схоже, що світової історії розробникам мало. Саме тому вони вирішили вплести в всесвіт AC трішки містики у своєму новому проекті Project Hexe.

Розробники обіцяють "зовсім інший тип гри Assassin's Creed". Це також майбутній флагман серії, який імовірно буде спрямований на історію про відьом та містику. Імовірно річ йде про часи язичництва, або часи полювання на відьом. Хоча, завжди є ймовірність, що розробники переплутали коробку із звеселяючими речовинами і нас очікує щось дуже і дуже дивне.

Assasin's Creed Infinity - розробники планують зробити ігри AC безшовними

На презентації розкрили завісу таємниці з проекту Assasin's Creed Infinity. Це своєрідний центр, навколо якого гуртуватимуться майбутні ігри та контент франшизи AC. 

IGN поспілкувалися з лідером проекту Марком-Алексісом Коте та дізналися трохи більше. 

Інфініті - це своєрідний лаунчер для ігор серії AC, який виглядатиме, як інтерфейс Анімуса, у якому кожна гра - окрема тека спогадів. Крім того він стане агрегатором для всіх платних доповнень та контенту, карткових ігор за мотивами серії тощо.
При покупці будь-якої з ігор буде вмикатися інтерфейс Infinity, який показуватиме у що ви граєте, та не потребуватиме наявності інших ігор серії. 

Хоча і натякатиме, що вони існують, і прямо сьогодні на них знижка 99%. Хороше маркетингове рішення, хоча розробники і самі зізнаються, що його концепція досі не визначена до кінця і в подальшому може розширюватися та змінюватися.

Спільний проект Assasin's Creed та Netflix

Зараз активно розвивається тема адаптації ігрових сюжетів у кіно та серіалах. Ubisoft та Netflix теж вирішили попрацювати спільно. Крім того, що мобільна гра за мотивами AC буде доступна в ігровому розділі Netflix, розробники вирішили створити декілька серіалів про Асасинів. Перший з проектів буде екшен-серіалом, а от інші мультсеріалами та аніме. На разі ведуться підготовчі роботи та відбувається пошук шоуранера серіалу.

Assasin's Creed Valhala отримає останнє доповнення Останній розділ

Прийшла черга завершувати історію Valhala і розробники анонсували останнє доповнення до цієї гри. 

Доповнення поставить логічний кінець в історії персонажів серії, а також встигне додати декількох нових постатей. Розробники не вдалавился в подробиці сюжету. Імовірно більше інформації ми дізнаємось на виході доповнення.

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
358
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
317
0