Чи запуститься на вашому ПК The Last of Us Part I? Названо системні вимоги

GEEKS.NEWS » Ігрові новини » Чи запуститься на вашому ПК The Last of Us Part I? Названо системні вимоги
Чи запуститься на вашому ПК The Last of Us Part I? Названо системні вимоги
Ігрові новини
20:10, 11 березень 2023
291
0

The Last of Us Part I з невеликим перенесенням, але все ж виходить 28 березня, тобто уже в цьому місяці. Перед виходом гри розробники опублікували список системних вимог майбутньої гри та розповіли про особливості ПК-версії.

Які системні вимоги The Last of Us Part I на ПК

Sony поділилися чотирма основними рівнями системних вимог для різної роздільності та якості. 

Які системні вимоги The Last of Us Part I на ПК Варто зазначити, що гра працюватиме навіть на доволі старих ПК, але все ж вимагатиме наявність SSD та займатиме цілих 100 гігабайт. Відчутною буде і потреба гри в оперативній пам'яті, аж 16 гігабайт для слабших налаштувань та 32 для високих та ультра конфігурацій (ще нещодавно багато хто стверджував, що 32 гігабайти це надмірна кількість оперативки, а зараз це поступово стає необхідністю). 

Для ультра налаштувань потрібна аж RTX 4080, та увімкнений FSR, хоча такі високі вимоги стосуються лише 4К роздільності. У випадку з меншою роздільністю монітора, імовірно і 30 лінійка відеокарт NVIDIA впорається з ультра-налаштуваннями.

Яка різниця між версіями The Last of Us Part I на ПК та консолях

Версія The Last of Us Part I буде аналогічною до тієї, яка зараз актуальна на Play Station 5, але отримає низку необхідних змін. 

У грі з'явиться підтримка технологій AMD FSR 2.2 та Nvidia DLSS Super Resolution. Також з'явиться можливість керувати вертикальною синхронізацією, обмежувати частоту кадрів та обирати якість текстур, тіней та відображень.

З'явиться підтримка моніторів з нестандартною роздільністю 1:9 Ultrawide і 32:9 Super Ultrawide та 3D-аудіо.

Додадуть і підтримку DualSense через дротове з’єднання, щоб гравець міг отримати ті ж відчуття від гри, що й на консолі.

Розробники обіцяють виправлення деяких помилок, главу Left Behind DLC, додаткові режими, такі як Speedrun Mode, Permadeath Mode, Photo Mode та набір спеціальних можливостей.

Крім того, у деяких країнах (США, Великобританія, Франція, Німеччина, Бельгія, Нідерланди і Люксембург) буде продаватись спеціальне обмежене видання Firefly The Last of Us Part I, яке міститиме додатковий комплект коміксів та альбом.

Локалізатори уже переклали версію TLOU для PS3, та одразу працюватимуть над перенесенням локалізації в версію для ПК. Отже, мотивація придбати та спробувати гру стала ще більшою.

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
359
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
317
0