Названо дату виходу та системні вимоги Need For Speed Unbound та показано ігролад

GEEKS.NEWS » Ігрові новини » Названо дату виходу та системні вимоги Need For Speed Unbound та показано ігролад
Названо дату виходу та системні вимоги Need For Speed Unbound та показано ігролад
Ігрові новини
22:45, 23 листопад 2022
724
0

Electronic Arts оприлюднила технічну інформацію та графік попередніх завантажень та виходу гри по всьому світі. Також було показано ролик, який демонструє ігровий процес.

Дата виходу Need For Speed Unbound

Для тих, хто вже придбав NFS Unbound з 24 по 30 листопада стартує попереднє завантаження файлів гри. Найшвидше отримають гру ті, хто придбав гру через платформу EA App на ПК та користувачі Xbox Series X/S.

Дата виходу Need For Speed UnboundДата виходу гри, коли гравці нарешті зможуть пограти теж відрізняється від придбаної версії. Ті хто купив видання Palace Edition або передплатив підписку EA Play Pro отримають можливість пограти в гру уже 29 листопада. А глобальний запуск відбудеться 2 грудня на всіх платформах.

Дата виходу Need For Speed UnboundКрім того EA опублікували карту, на якій позначили де та о котрій годині відбудеться запуск:

Карта для Раннього доступу:Дата виходу Need For Speed Unbound Карта для глобального доступу:

Дата виходу Need For Speed UnboundНа карті можна помітити, що санкції та іміджеві поради працюють. Час виходу гри в оркостані розробники не вказали.

Cистемні вимоги Need For Speed Unbound

Також Criterion опублікували список рекомендованих мінімальних та рекомендованих системних вимог для NFS Unbound.

Cистемні вимоги Need For Speed Unbound Гра вимагатиме приблизно 50 гігабайт вільного місця на диску, а самі вимоги навіть для "мінімалок" вимагають щонайменше процесор восьмого покоління процесорів Іntel та далеко не найслабшу відеокарту. Якщо порівнювати з Need For Speed Heat, можна дійти висновку, що вимоги значно зросли. 

Heat вимагав 3 та 4 покоління процесорів Intel та відеокарти GTX 760 та 1060 для мінімальних та рекомендованих вимог відповідно. Цікаво, що вимоги до відеокарти не лише зросли до наступного покоління, а й до відеокарти вищого сегменту, у випадку рекомендованих налаштувань, адже чіпи Nvidia XX60 значно слабші за XX70. Мінімальна відеокарта, на якій можна зіграти Unbound - 1050Ti.

Схоже, що уже незабаром, щоб пограти в сучасні ігри більшості гравців доведеться суттєво оновлювати своє комп'ютерне залізо.

Показано геймплей Need For Speed Unbound

На відео демонструють ігровий процес на автомобілі Mercedes 190 E, процес вибору заїзду, лоббі з гравцями та багато іншого. 

В око впадає одразу декілька цікавих деталей. 

По перше, так-звані теги порівняно з іншими відео з'являються у значно меншій кількості та не так сильно кидаються в око. Імовірно саме таким способом розробники заспокоюють ту частину аудиторії, яка не в захваті від цього нововведення. 

Також з'явилась можливість рухати камерою під час гонки, що може додати гравцю зручності під час погоні чи спарингу з суперниками, які наздоганяють. 

Варто звернути і увагу на те, як реалізована ігрова фізика. Схоже, чутки підтвердились і розробники вирішили частково відмовитися від механіки "заскриптованого дрифту" який робив керування в NFS Heat дуже нудним та дозволяв на будь-якій швидкості входити в які завгодно повороти. Як раніше повідомляли інсайдери, ця механіка залишиться в грі, але з'явиться можливість її вимкнути і тоді автомобіль дрифтуватиме лише тоді, коли для цього будуть сприятливі умови. 

Відповідно, для реалізації вищеописаної зміни довелось змінити і "важкість" авто. Під час стрибків та руху по колії можна помітити, як автомобіль буквально підстрибує, тобто відчуватиметься він легшим та керованішим.

А ще, на вулицях з'явились пішоходи, які тікають, якщо машина рухається на них, проте не завжди успішно. Цікаво, чи не викличе таке рішення розробників хвилю обурення активістів та правозахисників?

Останнє, що кидається в очі - доволі бідне оформлення оточення. Під час гонки по місту можна помітити плоскі текстури будинків, які виглядають як недопрацьовані. Можливо нам показали не фінальну версію гри, або цей недолік виправлять згодом. Він ніяк не впливає на якість перегонів, але з такими системними вимогами та вартістю гри, хотілося б набагато якісніші текстури оточення.

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
431
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
391
0