Need For Speed: Unbound - Нова частина вийде уже цього року - Інсайд

GEEKS.NEWS » Ігрові новини » Need For Speed: Unbound - Нова частина вийде уже цього року - Інсайд
Need For Speed: Unbound - Нова частина вийде уже цього року - Інсайд
Ігрові новини
09:56, 04 жовтень 2022
378
0

Це не просто новина з чутками, а цілий матеріал, який увібрав у себе інформацію стосовно майбутньої гри та процесу її розробки, тому любителям серії рекомендуємо звернути на нього увагу. 

Матеріал підготовано опираючись на інформацію, яку опублікував Insider Gaming та eXputer.  

Деталі нової частини Need For Speed: Unbound

Розробка гри подібного масштабу не може відбуватися без різноманітних витоків інформації. І в мережі з'являються перші інсайди стосовно нової частини Need For Speed. 

Деталі нової частини Need For Speed: Unbound

Схоже, розробники вирішили сконцентрувати свої зусилля у намаганні зробити гру унікальною поміж інших ігор про гонки. Ми уже маємо безліч спортивних симуляторів (Grand Turismo, Project Cars), ралі (Dirt) та доволі реалістичні проекти у відкритому світі (Forza). Тому зробити щось унікальне важко. Але схоже, цього року нас очікує справжня екзотика. 

Згідно з інсайдами у наступній частині Need For Speed: Unbound будуть аніме-вставки, а взаємодія з автомобілем буде далекою від реалізму, адже при погонях і дрифтуванні будуть з'являтися вогонь, дим та спалахи, які додаватимуть ігровому процесу ефектності. (Або ж інсайдери не зрозуміли суті інформації і нас навпаки очікує підвищений реалізм взаємодії автомобіля з дорогою та оточенням, а також механіка пошкоджень).

Також інсайдери розповіли, що гру очікує "унікальна карта". Оскільки у кожній частині гри карта була унікальною, в звичайному розумінні цього слова, та зважаючи на попередній факт - очікувати можна як анімоване місто, так і справжнісінький кіберпанк. 

З'явилась інформація і стосовно ігрових режимів. Повідомляється, що гра буде сфокусована на онлайн-складовій та змаганні між гравцями. Тут все не однозначно, адже ми бачили як чудові реалізації механік (NFS World, земля йому пухом), та відверто погані. 

Крім цього інсайдери поспішили розчарувати власників консолей старого покоління, адже гра планується до виходу лише на новому поклінні Xbox Series S/X та Playstation 5.

Дата виходу нової Need For Speed: Unbound

Не будемо відтягувати інтригу - NFS: Unbound нам покажуть протягом перших двох тижнів жовтня, а вийде гра уже 2 грудня 2022 року.

Трейлер триватиме 1 хвилину 30 секунд і також міститиме аніме-вставки.

Масла в вогонь підливає і Facebook спільнота гри, яка на днях змінила своє брендування.

Дата виходу нової Need For Speed: Unbound

Крім цього, шириться інформація, що EA уже розіслала опитувальники майбутнім тестерам, які містять питання стосовно NFS (дивно, чому не до FIFA).

Зазначається, що тести триватимуть з 13 по 18 жовтня. Ось вимоги до тестерів:

  • Настільний ПК або ноутбук (не обов’язково ігровий комп’ютер, підійде будь-який)
  • Контролер Xbox або PlayStation
  • Дротове підключення до Інтернету/Стабільний WiFi (100 Мбіт/с)
  • Веб-камера
  • Гарнітура з мікрофоном

Зареєструватися в команду тестувальників EA можна за посиланням.

Раніше згадувалось, що компанія планувала анонсувати гру ще в липні, проте щоразу анонс переносився на один місяць. Пов'язують це з станом готовності гри. Схоже, після того як компанія мало не зруйнувала майбутнє своєї франшизи Battlefield провальним запуском 2042, керівництво вирішило тримати "руку на пульсі" стосовно готовності гри та виправлення багів. Імовірно, розробникам декілька раз виділяли додатковий місяць на доробки, щоб запуск пройшов вдало. 

Крім того, дотично на правдивість анонсу вказує два інших факти:

  • Дуже щедра пропозиція, купити повне видання NFS: Heat всього за $3 долари (100 грн). За даними Steam Charts, аудиторія гри з 1100-400 середньодобових відвідувачів зросла до 82,5 тисяч. Чудова реклама продукту перед запуском нової частини, враховуючи те, що NFS Heat хоч і був бідним на ігрові механіки, все ж виглядав красиво та не викликав відторгнення.
    Дата виходу нової Need For Speed: Unbound
  • Другим фактором, який натякає на майбутній анонс гри є, як не дивно NFS No Limits - мобільна гоночна гра від EA. Оновлення у даній грі виходять приблизно раз на 2-3 місяці і контент останнього оновлення закінчується 27 жовтня (або трохи раніше), і розробники якраз встигають "завезти" в гру промо-матеріали та заходи присвячені анонсу нової частини на ПК та Консолях. Звісно, це можна трактувати як звичайне співпадіння, але EA б точно не пропустила можливості прорекламувати одну з своїх ігор в іншій, в межах однієї франшизи.

На завершення залишається лише додати, що NFS: Unbound буде єдиним "гоночним" проектом EA щонайменше на наступні пів року, а Формула 1, WRC 23 і Project Cars 4 знаходяться в розробці на ранніх стадіях.

UPD: На ютуб каналі NFS опублікували зворотній відлік до трейлера, який вийде уже 6-го жовтня:

Також змінилась і сторінка на офіційному сайті EA.

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
359
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
317
0