Resident Evil 4 Remake стала грою, якій ми пробачимо мікротранзакції

GEEKS.NEWS » Ігрові новини » Resident Evil 4 Remake стала грою, якій ми пробачимо мікротранзакції
Resident Evil 4 Remake стала грою, якій ми пробачимо мікротранзакції
Ігрові новини
21:08, 09 квітень 2023
394
0

Resident Evil 4 Remake отримала низку DLC, які додали в гру не лише режим хаосу Mercenaries, але й завезли мікротранзакції. Мабуть це мало б викликати у гравців велике обурення, або шок, адже мікротранзакції, ще й в самітній грі це явно щось пекельне. 

У гру було додано 11 можливостей купити унікальні квитки покращення зброї. Для тих, хто не грав гру розповімо, що у грі є механіка покращення зброї. Після того, як гравець придбав усі стандартні покращення, відкривається дуже дороге ексклюзивне, яке дає кожній зброї унікальну характеристику. Наприклад, збільшену кратність шкоди по вразливих місцях, або здатність пробивати однією кулею 5 цілей. Таке покращення коштує дуже дорого і за весь час гри у гравця з'являється можливість купити лише декілька з них.

 Але напевно цього разу ніхто злитися на розробників не буде. Гра влаштована так, що навіть при важкому режимі проходження пробачає гравцю безліч помилок, а планування ігрового майна, стратегія витрати коштів та придбання покращень є одними з тих елементів ігроладу, який і не дає гравцю занудьгувати. 

Купівля відчутних покращень для гри може навпаки зламати ігрові механіки та зробити її надто легкою. Така опція додана радже для перфекціоністів, колекціонерів та різного роду спідранерів, яким важлива саме швидкість проходження, а не емоції від гри.

Це підтверджує і Capcom: 

До уваги шанувальників зброї, колекціонерів ножів та шанувальників будь-якого озброєння:
ваш квиток на ярмарок зброї! Точніше, квиток, який можна отримати у крамниці торговця.
Завдяки йому ви матимете доступ до ексклюзивного підвищення класу зброї у будь-який час, незалежно від її рівня.
Крім того, після розблокування підвищення класу буде безкоштовним!

Покращення для різних типів зброї коштують 99, 229 та 329 гривень, що з одного боку дорого, а з іншого боку можна купляти лише необхідні предмети. Також такий варіант "угоди з дияволом" може допомогти тим, кому гра здається надто важкою і саме цього маленького посилення їм не вистачає, щоб взяти над нею верх. 

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
430
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
390
0