Анонси Resident Evil: RE4, некст-ген оновлення, доповнення для Village та українізатори

GEEKS.NEWS » Ігрові новини » Анонси Resident Evil: RE4, некст-ген оновлення, доповнення для Village та українізатори
Анонси Resident Evil: RE4, некст-ген оновлення, доповнення для Village та українізатори
Ігрові новини
05:36, 29 червень 2022
1 588
0

Багато часу пройшло з моменту презентації від Capcom, і ми зібрали усю важливу інформацію, стосовно ігрового всесвіту Resident Evil в одній статті, щоб ви могли швидко та зрозуміло дізнатися про усе, що варте вашої уваги.

Поки намагання створити якісну кіноадаптацію Rezident Evil з тріском провалюються одне за одним, ігрові всесвіти франшизи не просто дивують, а стають практично еталонними зразками перевидання та і взагалі ігор свого жанру.

Тому Capcom у своїй літній презентації показала багато оновлень стосовно ігор серії. 

Анонсовано сюжетне доповнення та режим від третьої особи для Resident Evil Village

Минулого року Resident Evil Village отримала настільки вдалий реліз, що стала грою року. Ще тоді розробники анонсували масштабне сюжетне доповнення, яке дасть продовження історії гри. І ось, аж тепер геймерам показали Shadows Of Rose, історію Рози - Дочки Ітана Вінтерса. Події доповнення відбуватимуть за 16 років після подій основної гри. Як видно з трейлера, їй доведеться дізнаватися історію свого походження, а допомагатиме в цьому якийсь Майкл. 

Роуз зануриться в свою власну свідомість, де зустріне свого двійника або альтре-его, зіткнеться в сутичці з Герцогом, який виконував роль торговця в оригінальному сюжеті, а також виплутуватиметься з світу, де все оточення полює на неї. 

З особливостей варто відзначити гру за Роуз із виглядом від третьої особи. Також вид від третьої особи перекочує і в основний сюжет і гравець матиме можливість вибору. 

Крім цього анонсовано доповнення Найманці - аркадний режим, де ми зможемо потягатися з хвилями зомбі, які насуваються одна за одною. Розробники нададуть змогу пограти за Кріса Редфілда, Гайзенберга та навіть Ельсину Дімітреску.

Вихід усіх доповнень Resident Evil Village запланований на 28 жовтня 2022 року

Відбувся анонс Resident Evil 4

На виставці нам показали і свіженький римейк Resident Evil 4 - гри 2005 року. Події відбуватимуться за 6 років після подій 2-ї та третьої частин. Головним героєм буде Леон Кеннеді, який в минулому вижив під час подій в Ракун Сіті. Його відзначили президентськими нагородами, а в даній грі він прибуває в європейське село, з метою визволення викраденої дочки президента.

Але тут його чекають Ганадо - основні вороги в даній грі - зомбовані культисти. Гравця чекає нова атмосфера, фірмовий стиль гри, та кінематографічний геймплей.

Вихід гри заплановано на 24 березня 2023 року.

Вихід покращених видань для Resident Evil 2, 3 та 7

Час не стоїть на місці, та нові технології стрімко рухаються вперед. Тому навіть хороші ігри потребують покращень. Завдяки гнучкості рушія Re Engine, розробники змогли оптимізувати Resident Evil 2, Resident Evil 3 та Resident Evil 7 Biohazard для роботи на 4к екранах та моніторах з високим FPS на ПК та консолях нового покоління.

Вихід покращених видань для Resident Evil 2, 3 та 7

Також "завезли" декілька виправлень для ПК та консолей минулого покоління.

Гравці отримають оновлення в безкоштовному патчі уже зараз. Основні зміни стосуються оптимізації роботи гри в 4к, застосування технології трасування променів, а також покращеного 3-вимірного звуку.

Українізатори для RESIDENT EVIL 2 REMAKE, 3 REMAKE, 7 BIOHAZARD, 8 VILLAGE

Нас цікавить популяризація контенту рідною мовою, тому на своєму каналі, присвяченому іграм ми створили гайд, який допоможе українізувати:

  • RESIDENT EVIL 2 REMAKE
  • RESIDENT EVIL 3 REMAKE
  • RESIDENT EVIL 7 BIOHAZARD
  • RESIDENT EVIL 8 VILLAGE

Процес встановлення дуже легкий та не порушує роботу гри. Автор українізаторів Кіндрат Книш, за що йому велика подяка. Надіємось, українська локалізація зробить досвід від цих чотирьох чудових ігор ще глибшим та якіснішим.

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
424
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
384
0