Марвел показали новий трейлер фільму Людина-Мураха та Оса: Квантоманія та нового злодія МОДОКа

GEEKS.NEWS » Кіно » Марвел показали новий трейлер фільму Людина-Мураха та Оса: Квантоманія та нового злодія МОДОКа
Марвел показали новий трейлер фільму Людина-Мураха та Оса: Квантоманія та нового злодія МОДОКа
Кіно
22:00, 11 січень 2023
573
0

Maрвел оприлюднили свіжий трейлер майбутнього фільму Людина-Мураха та Оса: Квантоманія, який повинен ближче познайомити аудиторію з новим могутнім злодієм Кангом. 

Попавши в квантовий світ розширена сім'я Ленгів шукатиме вихід, який імовірно і запропонує одна з версій Канга Завойовника, який прикидатиметься добрим. Також він завдяки своїм здібностям керування часом та простором запропонує Скоту повернути роки, втрачені після дій Таноса. 

Джерело зображення: Marvel

У трейлері показали звичну для останніх фільмів "тематичну анімацію" квантового виміру, дублювання Скота та один з його боїв з Кангом. 

Крім того варто очікувати доволі красивого візуалу, як це було в фільмі Аквамен, адже режисерам довелось спроектувати цілий світ квантового виміру з місцевим населенням, містом в якому править Канг та його армією.

Джерело зображення: Marvel

Засвітили і іншого суперлиходія, якого звати МОДОК. Схоже, що у нього буде два образи - бойовий та мирний. Якщо до бойового образу зауважень мало, то до МОДОКа без захисної маски щонайменше не хочеться придивлятись. 

Джерело зображення: Marvel

Фільм вийде уже 16 лютого 2023 року, тому бажаю вам мирного неба, щоб була змога на нього сходити. В цілому на нього варто покладати певні надії, адже нам розкажуть не лише масштабну частину глобального сюжету, але й покажуть одного з найкумедніших старих персонажів кіновсесвіту.

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
408
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
369
0