Хто замінить Таноса на посту головного злодія MARVEL?

GEEKS.NEWS » Новини » Хто замінить Таноса на посту головного злодія MARVEL?
Хто замінить Таноса на посту головного злодія MARVEL?
Новини / Кіно
15:00, 15 березень 2021
685
0
Після виходу фінальної частини кінокоміксу про Месників "Месники: Завершення", який до речі знову посунули на другу сходинку у списку найкасовіших фільмів всіх часів у глядачів залишилось багато питань. 
Багато фанатів очікували, що їм представлять нового суперзлодія, який замінить Таноса у наступних фазах кіновсесвіту. Проте цього не відбулось. Чи відбулось?
Знаючи підхід братів Ентоні та Джозефа Руссо, які знімали фільм, було б дуже банально ввести нового персонажа і цим самим применшити грандіозність Таноса. Це могло викликати почуття дешевизни та конвеєрності, якого так стараються уникнути режисери кінофраншизи, адже фільми за мотивами Коміксів MARVEL виходять доволі часто. 
Та чи це означає, що злодія не було? Через короткий час після закінчення основної фази кінопрокату в мережу почали попадати фрагменти відзнятих сцен фільму "Месники: Завершення", які були вирізані з офіційного хронометражу. Наприклад сцена зустрічі Тонні Старка в "кишеньковому світі" одного з каменів вічності із своєю дочкою, яка у даній сцені була уже дорослою. Як виявилось, така сцена була не єдина. Згідно з інсайдами деяких джерел в роботі над фільмом фігурував також і вирізаний каст, тобто актори, які відзняли свої ролі, але не були включені у сам фільм.

Одним з таких акторів став Курт Кленденін. Як заявив актор, його вибрали на роль Срібного Серфера. Конкретики актор надати не зміг, адже має зобов'язання не розголошувати подробиць згідно з підписаним контрактом. Він натякнув, що уже незабаром Срібний Серфер може з'явитися в одному з майбутніх проектів кіностудії. Це може бути як серіал, так і фільм.

До слова, зйомки для кіновсесвіту проходять по усій земній кулі і через жорстку політику секретності часто навіть самі не розуміють для якого фільму знімаються та коли і куди буде використаний відеоматеріал. Брати Руссо цілком могли вести таку подвійну секретну гру, адже полюбляють у своїх фільмах залишати загадки для глядачів і так само можуть плести інтриги в робочому процесі, щоб заплутати цікавих журналістів. Це нагадує поведінку Джорджа Лукаса, який під виглядом кастингу на фільм "Голуба гора" проводив проби на фільм "Зоряні війни".

Фанати також дійшли висновку, що Курт Кленденін з'явиться в наступних проектах студії, адже в зворотному випадку йому б не забороняли говорити про свою роль. Залишається тільки чекати появи персонажа.
Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
435
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
394
0