Вийшов фінальний трейлер режисерської версії "Ліги Справедливості" від Зака Снайдера

GEEKS.NEWS » Новини » Вийшов фінальний трейлер режисерської версії "Ліги Справедливості" від Зака Снайдера
Вийшов фінальний трейлер режисерської версії "Ліги Справедливості" від Зака Снайдера
Новини / Кіно
11:19, 15 лютий 2021
475
0

Не дивлячись на те, що фільм "Ліга Справедливості" вийшов ще у 2017 році, і отримав далеко не найкращі оцінки як від критиків, так і від глядачів. Фанати творчості Зака Снайдера вже давно чекають на появу режисерської версії, де було б відображено бачення режисера, адже картину 2017 року завершував Джосс Відон, оскільки сам Снайдер був змушений покинути знімальний процес через сімейні обставини. І, нарешті, публіка побачила фінальний трейлер майбутнього фільму.



Очікується, що майбутня режисерька версія фільму відрізнятиметься від оригіналу дуже сильно, що можна побачити навіть по трейлеру. Якщо версія 2017 року містила у собі багато гумору, то тон версії 2021 року більш, ніж серйозний.


Особливою окрасою, на думку багатьох, стала поява Джокера у виконанні Джареда Лето, який теж дуже сильно змінився з часів своєї останньої появи у кіновсесвіті DC. Ось один з коментарів, що належить кіноблогеру Max Justh, і відображає думку багатьох коментаторів:


Цей фільм - це ідеальна можливість для Джареда Лето показати себе в якості Дждокера, і, сподіваймося, що він не розчарує


Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
436
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
395
0