З розкладу кінопрем'єр прибрано два фільми: "Смерть на Нілі" і "Персонаж"

GEEKS.NEWS » Новини » З розкладу кінопрем'єр прибрано два фільми: "Смерть на Нілі" і "Персонаж"
З розкладу кінопрем'єр прибрано два фільми: "Смерть на Нілі" і "Персонаж"
Новини
18:00, 08 листопад 2020
595
0
Заважаючи на складну ситуацію у світі, кіноіндустрія знаходиться в стані занепаду, та все ж, час від часу, нові фільми стають доступними глядачам. На жаль, два фільми, а саме "Смерть на Нілі" і "Персонаж" цим похвалитися в найближчий час не зможуть, оскільки компанія Disney прибрала їх з календару прем'єр. Реліз першого фільму планувався на 11 грудня, а іншого - на 18 грудня 2020 року.

Відомо, що робота над обома фільмами повністю завершена, тож про причини переносу фільмів на невідому дату можна тільки здогадуватися. На даний момент, немає нової дати релізу, тож невідомо, коли ми отримаємо змогу переглянути ці кінокартини.

Нагадаємо, що "Смерть на Нілі" є екранізацією романа Агати Крісті 1937 року, і продовженням фільму "Вбивство у "Східному Експресі". Сюжет полягає у тому, що усе йде шкереберть після трагічного завершення медового місяця однієї ідилічної пари в Єгипеті, де якраз відпочивав детектив Еркюль Пуаро на борту гламурного пароплава. 



Другий же фільм, "Персонаж", розповідає історію другорядного персонажа комп'ютерної гри, який усвідомлює, що навколо ньогощось не так. Головну роли виконав актор Раян Рейнольдс, відомий за роллю Дедпула.



Джерело: ​Variety​​​
Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
408
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
369
0