Marvel презентувала свої проекти 5 та 6 фаз свого кінематографічного всесвіту

GEEKS.NEWS » Кіно » Marvel презентувала свої проекти 5 та 6 фаз свого кінематографічного всесвіту
Marvel презентувала свої проекти 5 та 6 фаз свого кінематографічного всесвіту
Кіно
00:31, 30 липень 2022
714
0

З 21 по 24 липня 2022 року проходила всесвітньо відома гік-виставка Comic-Con 2022. Уже традицією стала презентація студією Marvel своїх майбутніх проектів. Тому про них сьогодні і поговоримо трішки детальніше.
Незважаючи на те, що велика кількість глядачів вважає, що хороші часи кіновсесвіту завершились із завершенням третьої фази, все ж багато глядачів (в тому числі і нова, молода аудиторія) слідкують за подіями наймасштабнішої у світі кінематографічної франшизи. 

Про четверту фазу кіновсесвіту MARVEL

Для початку згадаємо з чого дана фаза складалася та вплив її на загальний всесвіт:

  • Чорна вдова - Поява Єлени Белової та Таскмастера (нові персонажі для всесвіту);
  • Шан-Чі та легенда десяти кілець - Поява нового героя Шан Чі;
  • Вічні - пролили світло на історію даного всесвіту, поява Вічних, поява песонажа Кіта Харрінгтона та поява брата Таноса - Ероса;
  • Людина-павук. Додому шляху нема - перезавантаження історію Людини-павука, пояснення мультивсесвіту, поява одного з варіантів Венома, поява Мета Мердока;
  • Доктор Стрендж у мультивсесвіті божевілля - детальніше пояснення мультивсесвіту, поява Америки Чавез, поява Ілюмінатів. 

Тор: Кохання та грім та Чорна Пантера: Ваканда назавжди ми поки опускаємо, адже вони ще не дісталися до усіх українських глядачів, але в Торі також буде появ декількох персонажів. 

А ще варто згадати серіали студії:

  • Ванда/Віжен - поява Агати Гаркнез, Білого Віжена, Моніки Рамбо, розвиток історії Ванди, пояснення магії у даному всесвіті;
  • Сокіл та Зимовий солдат - Поява Агента США, таємної вербувальниці, Нового Капітана Америки, розвиток історії Гельмута Земо, Шерон Картер та Бакі Барнса;
  • Локі - поява варіанта Локі, Тизер Канга Завойовника, пояснення принципу роботи часових ліній та мультивсесвіту;
  • Що..як? - намацування студією різноманітних сміливих ідей, які сподобаються, або не сподобаються людям, щоб в подальшому ввести їх у мультивсесвіт;
  • Соколине Око - Поява Кейт Бішоп, Ехо, повернення Вілсона Фіска,  розвиток історії Соколиного Ока;
  • Місячний лицар - Поява Місячного Лицаря та Червоного Скарабея (Лейли). Історія древніх богів, які існували у даному світі;
  • Міз Марвел - Поява Міз Марвел, історія джинів, камео Капітана Марвел.

У цьому всьому перечисленні можна навіть щось забути. Але лейтмотивом проходить поява колосальної кількості нових персонажів, розрозстання кіновсесвіту у всіх можливих вимірах, а також плавний і доволі повільний розвиток загальної історії всесвіту.

Коротше кажучи, нам продемонстрували усі карти нової колоди, які можуть нам не подобатися, здаватися дивиними, надто простими, скучними тощо. Проте успіх кіновсесвіту залежить не від карт, а від фокусу, який нам покажуть в кінцевому результаті. Про це ми поговоримо нижче у матеріалі.

Чорна Пантера: Ваканда назавжди - останній фільм четвертої фази кіновсесвіту MARVEL

Тор 4 одразу можна опустили, адже це комедія, яка не не несе значного впливу на розвиток кіновсесвіту. Та і не всі його переглянули у зв'язку з війною і затримкою показу в кінотеатрах. 

А от перший трейлер фільму Чорна Пантера: Ваканда назавжди глядачі чекати дуже давно. Як оголосив Кевін Файгі - це буде останній фільм четвертої фази, і тому його сюжет має велике значення. Крім цього підвищена увага до фільму зумовлена смертю актора, який грав Чорну Пантеру - Чедвіка Боузмана, який покинув нас через рак кишківника. Аудиторії цікаво, як студія виплутається з такого становища, адже режисери обіцяли не замінювати актора комп'ютерною графікою з поваги.

І ось на Comic-Con показали тизер фільму, який дещо проливає світло на сюжет. 

Як стає відомо з тизера, Т'Чала помер "за кадром", про це нам розкажуть згодом. Верхівка влади Ваканди намагається впоратися з втратою вождя, а також знайти нового правителя. В цей час на них нападає ще одна, досі невідома глядачу раса - атланти на чолі з Неймором. Країну чекає війна, а хто це вирішить - поки невідомо. Проте у фільмі ми таки побачимо наступного носія костюма Пантери.

Нас точно очікує дуже мальовничий, різнобарвний та захоплюючий візуал та хороший музичний супровід. Про сюжет поки рано робити висновки. 

А ще творці точно не залишать без емоцій любителів поплюватися на расову та гендерну повістку, зважаючи на колір шкіри більшості персонажів, та те, що серед вагомих героїв більшість складатимуть жінки (Шурі, усі Дора Мілаж, Накія, Рамонда) та нова претендентка на роль Тонні Старка - Рірі Вільямс. Загалом фільм повинен бути щонайменше вдалим атракціоном.

Також торкнуся і останнього (напевне) серіалу четвертої фази - Жінки Халка. Попри дивну графіку не можна не помітити тизер Шибайголови у новому rостюмі, повторну появу Еміля Блонскі, Вонга та інших персонажів, яких показали в новому трейлері.

Крім того нам ще повинні показати різдвяний спецвипуск Вартових Галактики, але чи надасть він якийсь розвиток кіновсесвіту теж поки говорити рано.

Новини 5 та 6 фаз кіновсесвіту МАРВЕЛ

Кевін Файгі поділився планами студії, щодо наступних двох фаз кіновсесвіту. Нову трилогію (4,5,6 фази) вирішили назвати Сага Мультивсесвіту.

Новини 5 та 6 фаз кіновсесвіту МАРВЕЛІ ось проекти, які повинні увійти до п'ятої фази кіновсесвіту Марвел:

Новини 5 та 6 фаз кіновсесвіту МАРВЕЛНас очікує продовження пригод Людини мурахи у фільмі Людина-мураха та Оса: Квантоманія, де за чутками глядачі побачать Скотті, який став відомим, проте має проблеми з дочкою. Вона також одягне супергеройський костюм, та разом їх очікуватимуть пригоди в квантовому всесвіті, де вони зустрінуть ще одну версію Канга Завойовника (перша була в серіалі Локі).

Після цього нас очікує Скретне Вторгення, в якому ми знову побачимо Семюеля Джексона в образі Ніка Ф'юрі.

Майже одночасно вийдуть Вартові Галактики 3, які покладуть крапку в історії наявного складу вартових, а також серіал Ехо, в якому обіцяють появу Зірвиголови, Вілсона Фіска та глухонімої героїні Ехо, яка уже з'являлась в серіалі Соколине Око.

Фільм MarvelS продовжить історію Капітана Марвел та Міз Марвел, а разом з ним вийде і другий сезон Локі.

Махершала Алі Дебютує у перезапуску Блейда, а завдяки появі мультивсесвіту, ми, імовірно зможемо побачити і персонажа Веслі Снайпаса, з минулих фільмів, хоча це лише моє припущення.

Залізне Серце продовжить історію Рірі Вільямс, яку ми вперше побачимо в Чорній Пантері 2. 

Агата - Шабаш Хаосу - продовжить історію Агати Гаркнес, яка дебютувала в серіал Ванда/Віжен.

Опісля, під улюлюкання залу презентували продовження серіалу про Мета Мердока - Шибайголова: Народжений знову, де пообіцяли появу Вілсона Фіска у виконанні Вінсента Д'онофріо. 

На завершення було анонсовано фільм Капітан Америка: Новий світовий порядок, який продовжить історію Сема Вілсона та фільм Громовержці, який стане своєрідним Загоном Самогубць від Марвел. 

Отже, в п'ятій фазі буде більше часу виділеного на розвиток історії уже наявних персонажів, проте з'являтимуться і нові, що може ще суттєвіше ускладнити справи студії. 

Шоста фаза - фінал саги, розпочнеться з фільму Фантастична Четвірка. Про кастинг досі невідомо нічого, адже ходять чутки, що поява Джона Кразінські в ролі Містера Фантастика у фільмі про Доктора Стренджа - лише бамбузл, а оригінального персонажа гратиме інший актор. 

Новини 5 та 6 фаз кіновсесвіту МАРВЕЛА також нам показали два майбутні фільми про Месників - Месники: Династія Канга, де оновлений склад супергероїв зіткнеться з Кангом Завойовником, а також Месники: Секретні війни, сюжет якого розповість про зіткнення декількох всесвітів в межах мультивсесвіту, де супергерої будуть змушені виправляти неподобство мультивсесвітнього масштабу. Зазначається, що це дві частини однієї пригоди, як це було з фільмами Месники: Війна нескінченності та Месники: Завершення.

Мультфільми студії MARVEL, які анонсували на Comic-Con 2022

Також студія показала низку анімаційних проектів, які нас очікують в майбутньому:

Першим студія показала мультфільм "Я є Грут", який розповість про пригоди маленького Грута. Викотили навіть трейлер:

Крім цього було показано мультфільми Марвел: Зомбі, Людина Павук: Рік Перший та продовження мультсеріалу Люди-Х 97.

З важливого, варто знати, що мультсеріал про походження Людини Павука може розповідати історію не нашого Пітера Паркера, якого грає Том Голланд, а іншого павучка. Зазначається, що його наставником буде Норман Осборн, а персонажа не озвучуватиме Том Голланд.

Марвел: Зомбі зазначається, як проект з віковим рейтингом 17+. А ще нас очікує другий сезон "Що.. як?"

Більше інформації з'явиться згодом, а поки можна чітко побачити, наскільки розрісся кіновсесвіт студії Марвел. Очевидно, що керувати таким великим конвеєром та поєднувати усі ці історії вкрай важко. Але фінальний результат ми побачимо лише у шостій фазі. А що думаєте ви? Діліться в коментарях.

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
410
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
370
0