Морбінг не вдався: повторний прокат «Морбіуса» провалився

GEEKS.NEWS » Новини » Морбінг не вдався: повторний прокат «Морбіуса» провалився
Морбінг не вдався: повторний прокат «Морбіуса» провалився
Новини / Кіно
22:20, 05 червень 2022
287
0

Чим ввійде в історію фільм «Морбіус»? Правильна відповідь – купою мемів про «It's Morbin Time». На хвилі такого сумнівного успіху фільму Sony Pictures вирішили провести повторний прокат у США. Результат передбачуваний.

Здавалося б, пост іронічну природу сучасних мемів мали б розуміти вже всі, та, схоже, що не боси з Sony. Ба більше, навіть сам виконавець головної ролі, Джаред Лето, підключився до потоку народної творчості з натяком на другу частину.

Та, зважаючи на результати повторного прокату, вона, швидше за все, не вийде. Принаймні, було б наївно вважати, що виручка у 85 тисяч доларів з 1037 кінотеатрів за п’ятницю (тобто, десь 6 проданих квитків на кінотеатр) – це той показник, за якого варто задумуватися про сиквел.

Залишається сподіватися, що боси зі студій таки зроблять висновки, і зрозуміють, що поява мемів, пов’язаних з певним фільмом – це ще не запорука успіху, а найбільше на збори впливає саме якість кінцевого продукту.

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
408
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
369
0