На Summer Game Fest показали ігролад Call Of Duty: Modern Warfare II

GEEKS.NEWS » Новини » На Summer Game Fest показали ігролад Call Of Duty: Modern Warfare II
На Summer Game Fest показали ігролад Call Of Duty: Modern Warfare II
Новини / Ігрові новини
23:46, 09 червень 2022
227
0

Презентація Summer Game Fest стала своєрідним замінником E3 цього року. Тож не дивно, що саме на цій події Activision показали ігролад нової частини Call Of Duty під заголовком Modern Warfare II.

Загалом, ролик триває 7 хвилин і демонструє нам місію під назвою «Dark Water», під час якої персонажі гри, серед яких і гравець, мають зачистити нафтовидобувну вежу і, схоже, що знайти певний цінний «вантаж». Та на цій локації його немає, тож герої відправляються в гонитву за кораблем, на якому й може знаходитися ціль.

Що одразу кидається в очі – це те, що продемонстрована місія дуже схожа на місію «Відпочивати треба було вчора» із оригінальної Modern Warfare 2 2009 року. Та ж нафтовидобувна вежа, ті ж тихі вбивства і зачистки робочих приміщень. Втім, хід подій розвивається по-іншому, тож калькою попередниці нова гра явно не буде.

Також варто похвалити і технічну складову гри. Розробники добре попрацювали із освітленням, а також якістю деталей і ефектів. Та ж вода виглядає дуже реалістично. Крім того, порадувала й інтерактивність об’єктів у грі. Досить цікаво було спостерігати вантажні контейнери, які не лежать, мов прибиті, а рухаються при крені корабля.

Гра вийде вже 28 жовтня за ціною від 2339 до 2999 гривень.

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
418
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
378
0