На збір коштів для створення римейку Sherlock Holmes: The Awakened студії Frogwares знадобилося лише 6 годин

GEEKS.NEWS » Новини » На збір коштів для створення римейку Sherlock Holmes: The Awakened студії Frogwares знадобилося лише 6 годин
На збір коштів для створення римейку Sherlock Holmes: The Awakened студії Frogwares знадобилося лише 6 годин
Новини / Ігрові новини
18:40, 06 серпень 2022
243
0

Українська компанія Frogwares відома за своїми іграми серії Sherlock Holmes, а також The Sinking City, тож до неї у гравців вже є певний кредит довіри. Завдяки цьому компанії вдалося зібрати на Kickstarter суму, необхідну для створення римейку гри 2007 року Sherlock Holmes: The Awakened, при чому, зробити це за рекордний термін – 6 годин.

Саме за 6 годин вдалося залучити підтримки на суму 70 тисяч Євро, яка й була метою розробників. На момент же виходу статті, компанія отримала 126 тисяч Євро від 2260 спонсорів. Завдяки цьому, розробники пообіцяли, що в римейку стане доступною функція «Metagame», яка відслідковуватиме дії гравця і буде нагороджувати за них різними косметичними елементами. Якщо ж вдасться зібрати 160 тисяч Доларів (157 тисяч Євро), то розробники зобов’яжуться втілити й можливість проходження частини гри за доктора Ватсона.

Якщо ж і Ви бажаєте підтримати українського розробника, зробити це можна тут.

Нагадаємо, що Sherlock Holmes: The Awakened – гра 2007 року, сюжет якої балансує на межі всесвітів оповідей про Шерлока Холмса і Говарда Лавкрафта. Гра у свій час була досить тепло зустрінута як гравцями, так і критиками.

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
439
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
397
0