Чим вас може зацікавити Portal Knights?

GEEKS.NEWS » Статті » Чим вас може зацікавити Portal Knights?
Чим вас може зацікавити Portal Knights?
Статті
21:23, 22 січень 2023
294
0
Чим вас може зацікавити Portal Knights? 🤔


 

Перш ніж я розпочну, давайте повідаю вам, що це взагалі за гра, та з чим її їдять.

Portal Knights, це пісочниця у відкритому світі, розроблена компанією Keen Games та видана 505 Games. Чудова комбінація Minecraft + Lego, зі своєю стилістикою, механікою та великою взаємодією зі світом.

На перший погляд, може здатись, що гра примітивна, але це не так. У ній тобі дається великий обсяг можливостей, починаючи від дослідження світу, закінчуючи творчим режимом, де ти можеш творити усе, що прийде на думку. І так. Тут є сюжет та завершення цікавої історії (

Portal Knights налічує близько 9 доповнень, 2 з яких приносять у світ дві нові раси, та два нових класи, а решту це чисто косметичний набір.

Гра доступна на усіх можливих платформах, зокрема Android та iOS.

Саме про мобільну версію сьогодні з вами й поговоримо, оскільки у неї було награно чимало годин. Вона куди мізерна за інші платформи, оскільки не може вмістити весь наявний контент у кишеньковий девайс, але не менш цікава за інші платформи. 

 

Для початку вам дається можливість зіграти, як самому, так і з друзями. Самотня гра не потребує підключення до інтернету, що дає можливість грати будь-де та будь-коли, а ось кооператив можливий, якщо усі будуть приєднані до однієї мережі Wi-Fi. На жаль.

Обравши відповідний режим гри, вам стають доступними 5 пергаментів для створення персонажа. Обравши один із них, ми беремось до налаштувань нашого ігрового аватара 😉 

Для початку, ми обираємо стать, опісля - клас. Все досить просто: воїн для ближнього стримування ворогів, маг для дальнього, а ось лучник може комбінувати ці дві можливості на своє уподобання. Але тсс, я вам цього не казав 🙂

 

Обравши основу, ми беремось до кастомізації, яка містить у собі цілий спектр налаштувань, починаючи від вибору зачіски й бороди, закінчуючи голосом та ім'ям. Усе виглядає яскраво та приємно 😌

 

У вас є на вибір два темпи гри. Перший, це «Пригодницький». Саме у ньому і буде відбуватись основне дійство. Другий, це звичайний «Творчий», який дає вам неосяжну кількість ресурсів, та індивідуальне тераформування світу. У ньому ви можете творити красиві споруди для красивих світлин. Графіка у грі хороша, а персонажі милі ☺️

 

При створенні, у вас є можливість налаштувати розмір, від якого залежатиме ваше бажання грати. Якщо ви хочете якнайшвидше пройти гру і не заморочуватись у пошуку того чи іншого, то краще обирайте нормальний розмір світу. Якщо ж надаєте перевагу дослідженню, то вам підійде великий розмір. 

Також присутня можливість назви свого створеного світу.

 

Після усіх маніпуляцій, тицяйте на тільки що згенерований світ та відправляйтесь у подорож цікавими локаціям, які своєю чергою наповнені різноманітними мешканцями, чудернацькими ворогами, захопливими завданнями, глибокими підземеллями та незвіданими скарбами! 

Вам, як Лицарю Порталів, необхідно перемогти Порожнього Короля та усіх його посіпак, а щоб це зробити, ви маєте прокачувати свого персонажа, вдосконалювати обладунки та зброю, вивчити нові уміння і покращити характеристики, на які даються бали за кожен досягнутий рівень.

У грі їх усього 30.

Увесь світ поділений на острови, між якими вам доведеться переміщатись, а якщо точніше, то за допомогою порталів, уламки яких потрібно вибивати із тамтешніх ворогів, або добуваючи дорогоцінні ресурси. 

Так ось, повертаючись до головного питання, я відповім коротко – усім. Дана гра може зацікавити усім.

Тут вам і можливість покращувати свого персонажа, і досліджувати цікаві місцевості, читаючи записки, котрі розкидані по усьому світу, і спілкування із персонажами, котрі дають різноманітні завдання. Але найголовніше, це «Сезонні події», які можуть відбуватись випадковим чином, а також і ті, котрі належать до певних видів свят, будь то Пасха чи Новий рік. Потрібно час від часу слідкувати за картою, щоб не пропустити.

Також, у грі присутні мінібоси та їхні покращені версії, які в рази сильніші за свої попередні копії. Після смерті з них можуть випадати різні цікавинки та обладунки.

Пошук скарбів користується таким же азартним стилем гри, як і «Сезонні події», адже що тут, що там, ти не можеш знати, якою буде нагорода. 

Фермерство є важливою складовою гри, адже за допомогою нього ви можете створювати різні зілля, які допоможуть у битвах із ворогами. А ще, цим цікаво займатись, як і будівництвом. 

Не «Творчим» режимом єдині. У грі присутня можливість купівлі власного острова, який може стати вашою домівкою. На ньому немає небезпек. Він існує для того, щоб ви мали змогу не тільки будувати, а й створювати речі, які можуть знадобитися у ваших мандрівках.

Особлива увага приділена креативу. Тут ви можете будувати усе, що тільки прийде на думку. Матеріалів достатньо, аби зробити унікальною оселю. Процес допомагає не тільки розвиватись, а й заспокоюватись та відпочивати.

Усе у цій грі ви налаштовуєте під себе, щоби перебування у грі було особовим.

Мобільна версія існує для ознайомлення, або ж для зайнятих людей. Для інших платформ, у грі присутній увесь колорит доповнень та нововведень. У неї цікаво грати навіть одному, але коли до неї приєднаються друзі, пригода тільки розпочнеться.

 

Про Portal Knights можна говорити ще багато чого, адже це забавка, у якій кожен знайде щось своє, проте одне я знаю точно, - ви не зможете знайти скарб, який заховав ваш друг 😏

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
436
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
395
0