Gotham Knights на SGF - Інклюзивний Найтвінг, який не виправляє ситуацію

GEEKS.NEWS » Ігрові новини » Gotham Knights на SGF - Інклюзивний Найтвінг, який не виправляє ситуацію
Gotham Knights на SGF - Інклюзивний Найтвінг, який не виправляє ситуацію
Ігрові новини
12:10, 10 червень 2022
225
0

На цьогорічному заміннику E3 - Summer Game Fest показали і Gotham Knights. Якщо декілька тижнів тому нам було показано повноцінний геймплей за Найтвінга та Червоного Ковпака, то тепер студія вирішила обмежитись демонстраційним роликом самого персонажа Найтвінга.

Показано його акробатичний стиль боротьби, характер, який не даватиме герою сидіти на місці та любов до грації. А головний акцент зроблено на інклюзивності персонажа. Гравець зможе змінювати расову приналежність Найтвінга на негроїдну расу або ж на монголоїдну. 

Було показано бій проти рядових ворогів, озброєних, а також проти "громили".

Проте, імовірно Бетмен остаточно всіх затьмарив. Як згадувалось у минулій статті, геймплей за Бетмена в Archam Knight був брутальним та жорстоким. Бетмен завжди знаходився в потрібному місці, діяв по стелсу, та наносив точкові нищівні удари. А в трейлерах нам демонструють інколи недоречну акробатичність Найтвінга, його любов до грації та красиво завершених рухів, та цей безглуздий спосіб переміщення, який ні дельтапланом, ні глайдером назвати не виходить. 

Поки що не зрозуміла і атмосфера гри, адже її подають у стилі серіалів від CW, які нуарними аж ніяк не назвеш. І саме подача моторошного та зловісного Суду Сов і вирішить подальшу долю та враження від гри, адже є імовірність, що розробники просто показують гру не з тієї сторони, яку очікує аудиторія. 

З позитивного - краще показали текстури міста, які тепер виглядають чіткіше. Гра може виглядати більш реалістично ніж її попередник.

Гра уже доступна для попереднього замовлення за 749 грн за стандартну копію та 999 грн за Deluxe видання. 

Вихід Gotham Knights запланований на 25 жовтня 2022 року. 

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
408
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
369
0