Показано новий геймплей Gotham Knights - Біда не вчить

GEEKS.NEWS » Ігрові новини » Показано новий геймплей Gotham Knights - Біда не вчить
Показано новий геймплей Gotham Knights - Біда не вчить
Ігрові новини
23:30, 10 травень 2022
252
0

Gotham Knights - гра у всесвіті DC Comix, яка, імовірно, стане прямим продовженням Batman: Arkham Knight. Вийти новинка має уже 25жовтня, і розробники поспішили показати новий геймплейний ролик з Найтвінгом та Червоним ковпаком. 

Я розмістив його в верхній секції новини, щоб Ви мали змогу самотужки сформувати свою думку, а вже опісля почитати думку любителя серії Arkham. 

З перших секунд ролика стає помітно, як ноги Найтвінга провалюються в текстурах виступу будинку. Подібні баги допускаються в настільки великих відкритих світах, та були присутні і в попередніх іграх про Бетмена, але тут це занадто сильно впадає в око. Це не варто записувати в недоліки гри, але можна попрацювати над зменшенням подібних багів. 

Наступне, що заставило мене задуматися - система переміщення. Напевно, щоб не уподібнюватися до Зеленого Гобліна Marvel розробники вирішили, що Найтвінг хапатиметься за свій глайдер знизу, а не стоятиме на ньому. Значно більше питань викликає переміщення червоного ковпака. Як сказано в ролику - він переміщається за допомогою магії, яку вивчив будучи на навчанні в Ліги Вбивць. Виглядає таке переміщення дивно, навіть для гри про нічних борців зі злочинністю в трико кажанів.

Дуже влучно хтось описав бойову систему трилогії. У ній Бетмен поводився ніби балерина, але наносив нищівні удари, як горила. З двома показаними персонажами все трохи сумніше. Рухи Найтвінга хоча і акробатичні, проте затягнуті. Нам не показали нищівні серії швидких ударів з ефектним добиванням.
Щодо геймлпею за Ковпака - це неподобство було помітно ще у DLC до Лицаря Аркхема. Там ковпак переважно розстрілював ворогів своїм пістолетом, що виглядало дуже скучно та вбивало будь-яку динаміку. Тут ми бачимо ідентичну ситуацію - Ковпак розстрілює ворогів та інколи наносить кулачні удари. Схоже, дизайнери-бойової системи не аналізували досвід попередньої частини.

Розробники розповідають, що для кожного персонажа розробили унікальні стилі бою та анімації ударів, але з показаного видно, що сама суть гри за кожного з персонажів однакова. Прибуваєш на локацію, начиняєш ворогів акробатичними ударами/свинцем - перемога. Логічніше було б реалізувати повністю відмінні стилі гри, щоб кожен з них яскравіше виділявся на фоні інших. Придумати унікальні механіки (не лише бою), спеціалізовані місії тощо.

До виходу гри пів року, і навряд чи розробники зможуть суттєво щось переробити. Усі ми чудово пам'ятаємо один з найгучніших провалів в ігровій індустрії - вихід Лицаря Аркхема, якого навіть прибирали з продажу і пів року доробляли. Навіть після "ремонту" гра все одно викликала помилки та була слабо оптимізована. Але через свій цікавий сюжет та хорошу подачу, в кінцевому вона все ж добралась до гравців та підкорила їх серця. 

Яким буде реліз Gotham Knights - можна лише здогадуватись. А що думаєте ви?

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
400
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
361
0