Batman: Arkham Knight отримає оновлення для Xbox Series X та S

GEEKS.NEWS » Новини » Batman: Arkham Knight отримає оновлення для Xbox Series X та S
Batman: Arkham Knight отримає оновлення для Xbox Series X та S
Новини / Ігрові новини
12:00, 13 березень 2021
503
0
На порталі Xbox Wire недавно з'явився пост, в якому розповідалось про наміри компанії включити кращу підтримку різних мов для кращої взаємодії з інтерфейсом та можливості грати більше проектів на обраній мові. Проте користувачі також знайшли прихований зміст поста. Увагу пильних юзерів привернув знімок екрану інтерфейсу Xbox на якому серед доступних тайтлів вони помітили версію Batman: Arkham Knight. Звідси і здогадка про те, що нас найближчим часом очікує вихід версії пригод Темного Лицаря на консолі нового покоління від Microsoft.

Оскільки на даний момент пройшло 6 років з моменту виходу гри а також вона роздавалась безкоштовно, вихід тайтлу на Xbox Series X та S може освіжити продажі та принести ще трохи прибутку компанії. Це особливо актуально перед релізом наступних частин франшизи. 
Найімовірніше гра отримає підтримку роздільної здатності 4к та 60 кадрів/секунду на нових приставках. Подібні рішення дозволять також підігріти інтерес аудиторії до франшизи а також отримати можливість пограти в уже існуючий тайтл перед релізом наступних глав.

Хоча гра і виглядає дуже красиво та дає цікавий досвід від гри, вона з дня виходу страждає багами, які розробники досі повністю не вирішили. Тому актуальним питанням є також якість гри при роботі з великими розширеннями та частотою кадрів. Адже баги в грі можуть провокувати постійні вильоти та зависання на консолі, що може сильно обурити гравців, адже гра доволі давня, а консоль нова.

Ми також проходили версію Batman: Arkham Knight на ПК на своєму ютуб-каналі. Якщо у вас немає консолі, або ж комп'ютер не підтримує дану гру, ви можете подивитися проходження гри та її доповнень у нас. 




 
Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
419
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
379
0