Найпростіший спосіб завантажити відео з Youtube, TikTok, Instagram, Twitter

GEEKS.NEWS » Статті » Гайди » Найпростіший спосіб завантажити відео з Youtube, TikTok, Instagram, Twitter
Найпростіший спосіб завантажити відео з Youtube, TikTok, Instagram, Twitter
Гайди
12:09, 19 квітень 2022
782
0

Часом буває необхідно завантажити відео з Youtube, і приходиться шукати і встановлювати або якісь невідомі програми або розширення для браузера. У цій статті ви дізнаєтеся найпростіший спосіб для скачування відео з Youtube.

Суть цього способу – використання сервісу SaveFrom. Це не реклама, ми самі регулярно користуємося цим сервісом, оскільки його перевага у тому, що він не потребує скачування і установки, а працює прямо у браузері.

Як скачати відео з Youtube?

Отже, для того, щоби завантажити відео з Youtube через даний сервіс, достатньо просто відкрити необхідне відео у браузері, і відредагувати адресний рядок, вставивши перед доменом «youtube» літери «ss», щоби в результаті адресний рядок мав вигляд «https://www.ssyoutube.com/watch?...». При цьому не потрібні ні пробіли ні додаткові крапки.

Animated GIF - Find & Share on GIPHY

Після цього натискаємо Enter, і нас перекидає на сайт сервісу, де необхідно вибрати необхідний формат і якість, після чого натиснути «Завантажити».

Animated GIF - Find & Share on GIPHY

Як скачати відео з Instagram, TikTok, Twitter?

Окремо варто відзначити, що сервіс підтримує скачування відео не тільки з Youtube, а й з багатьох інших платформ: Twitter, TikTok, Instagram тощо. Відмінність від скачування відео з Youtube полягає у тому, що у випаду цих сервісів необхідно скопіювати адресу відео і вставити її в рядок пошуку на сайті сервісу.

Animated GIF - Find & Share on GIPHY

Переваги і недоліки сервісу SaveFrom

Як бачимо, сервіс SaveFrom дає можливість швидко і безкоштовно скачати відео не тільки з Youtube, а й з багатьох інших соцмереж, що робить його універсальним інструментом.

Втім, ми так хвалимо цей сервіс, що виникає запитання: чи не реклама це? Ні, тому ми згадаємо і про його мінуси.

А мінус у сервісу ,по-суті, один, проте значний, і полягає він у тому, що скачування відео зі звуком доступне максимум у якості 720p. Якість вище доступна тільки без звуку. У сучасному світі золотим стандартом вважається FullHD 1080p, а багато глядачів встигли перейти на ще вищі роздільні здатності. Відповідно, для них даний сервіс втрачає свою актуальність.

Втім, якщо вас влаштовує якість завантажуваного відео на рівні 720p, або ж вам потрібна окремо відео доріжка у високій якості, то даний сервіс буде для вас корисною знахідкою, яка ще й не потребує встановлення, і працює однаково на будь-якому пристрої, в якому є браузер.

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
426
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
386
0