Популярна Twitch-стрімерка планує запускає ринок NFT для дорослих

GEEKS.NEWS » Техніка і Наука » Популярна Twitch-стрімерка планує запускає ринок NFT для дорослих
Популярна Twitch-стрімерка планує запускає ринок NFT для дорослих
Техніка і Наука
22:30, 27 вересень 2022
238
0

Поки ми тихенько підсміюємось над Twitch-стрімерами, які проводять свої еротичні трансляції з надувних басейнів, вони заробляють популярність та немаленькі кошти, і згодом реалізовують проекти, які мінімум можна назвати "сміливими".

Amouranth - друга за популярністю стрімерка на платформі Twitch. Чисельність її аудиторії складає 5.5 мільйонів глядачів. (Перше місце займає Pokimane з аудиторією понад 9 мільйонів). Amouranth досягла успіху не лише в стримінговій діяльності, але й є успішною власницею АЗС та нерухомості. Крім цього солідні кошти вона отримає і від платформи OnlyFans, на якій також зареєстрована. Раніше вона розповідала про дохід з OnlyFans у 30 мільйонів доларів (приблизно 1.5 мільйона на місяць). 

Стрімерка вирішила припинити співпрацю з OnlyFans та доєднатися до свіжого проекту Shush Club. Разом вони планують запустити сервіс NFT для дорослих. Раніше Amouranth розповідала про наміри створити схоже агентство, яке надаватиме підтримку жінкам, що зацікавлені в розвитку та потребують послуг менеджера, платформи для розміщення контенту подібного характеру та монетизації власної роботи. 

Shush Club обіцяє задовольнити потреби жінок, які співпрацюватимуть з платформою, а також надати їм прості та зрозумілі шляхи монетизації та отримання коштів, якісну підтримку менеджерів та розвиток у цьому напрямку.

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
359
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
317
0