Netflix купує сиквели фільму "Ножі наголо" за 450 мільйонів доларів

GEEKS.NEWS » Новини » Netflix купує сиквели фільму "Ножі наголо" за 450 мільйонів доларів
Netflix купує сиквели фільму "Ножі наголо" за 450 мільйонів доларів
Новини / Кіно
17:30, 01 квітень 2021
952
0
Виявляється жанр детективного кіно не мертвий і на нього покладаються великі сподівання інвесторів. Як повідомляють інсайдери видавництву Variety компанія Netflix планує купити права на майбутні продовження стрічки "Ножі наголо".
Сюжет стрічки описує жанр детективу де у закритому приміщенні стається вбивство і розслідування ведеться між усіма гостями будинку над якими також не рідко нависає небезпека.

Філь “Ножі наголо” (“Knives Out”) зумів заробити в прокаті неймовірні 311,4 мільйона доларів при бюджеті 40 мільйонів доларів. Дон Джонсон був номінований на "Оскар" за найкращий оригінальний сценарій. Тому не дивно що інвестори зацікавились подібним проектом. Тим більше в умовах пандемії знімати фільм в одному приміщенні значно зручніше ніж мандрувати знімальною групою по всьому світі. 

В Україні даний фільм також здобув популярність та зібрав 26 828 042 гривень у прокаті. 



Цей проект надає Netflix можливість зняти нову серію фільмів, оскільки сервіс стикається з більшою конкуренцією в стрімінговому просторі, особливо на міжнародному фронті. В останні місяці з’явились нові претенденти, такі як HBO Max, Disney Plus та Apple TV Plus, які кинули виклик домінуванню Netflix. Це одна з найбільших угод, коли-небудь укладених за права на серіали фільмів.

Джерело - Variety.
Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
400
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
361
0