Гарнітура Razer стримала кулю, та врятувала геймера

GEEKS.NEWS » Ігрові новини » Гарнітура Razer стримала кулю, та врятувала геймера
Гарнітура Razer стримала кулю, та врятувала геймера
Ігрові новини
18:30, 05 квітень 2022
365
0

Курйозну проте жахливу ситуацію описав користувач з ніком Enough_Dance_956 на сайті Reddit.

Минулої середи вранці в Торрансі, Каліфорнія, 18-річний гравець був, очевидно, врятований гарнітурою Razer, коли вона відвернула випадкову кулю. Куля відбилась від гарнітури Razer Kraken після того, як пробила вікно спальні та зрикошетила від стіни. Внаслідок інциденту ніхто не постраждав, хоча потерпілий повідомив про тривалий головний біль.

«Привіт усім, хто бачить це», – написав Enough_Dance_956 у дописі на Reddit минулого тижня. "Я намагаюся знайти когось із Razer, щоб віддячити їм усім своїм серцем. У середу вранці о 10:30 випадкова куля пройшла крізь моє вікно й потрапила в навушники Razer які були у мене на голові. Якби це були навушники, виготовлені не якісно, я був би мертвим хлопцем у віці 18 років. Я навіть не міг уявити, який біль зазнала б моя родина та друзі».

Підліток заявив, що родичі знайшли кулю на своєму ліжку та передали її поліції.

Частково через те, що пост на Reddit був зроблений на передодні Дня сміху, на сайті його зустріли з великим скепсисом. Деякі звинуватили автора у постановці стрілянини, щоб отримати безкоштовну гарнітуру. Enough_Dance_956 відповів на підозру другим постом, який містив фотографії, на яких видно кульовий отвір у вікні, поглиблення на стіні від першого рикошету та кулю на ліжку, де вона потрапила в гарнітуру.

Представник Razer сказав нам, що компанія не стояла за публікацією і не знала про інцидент до того, як він з’явився на Reddit. «Це не першоквітнева витівка, принаймні не від нас», – сказали вони. «Ми вже звернулися до члена спільноти, щоб подякувати йому та принаймні придбати йому нову гарнітуру».

Засновник і генеральний директор Razer Мін Лян-Тан навіть опублікував у стрічці: «Вау, це божевілля. Радий, що з тобою все гаразд!»

Фото взяті із постів користувача:

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
408
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
369
0