Razer представила оптичну ігрову клавіатуру і просунутий хаб з RGB-підсвічуванням

GEEKS.NEWS » Новини » Razer представила оптичну ігрову клавіатуру і просунутий хаб з RGB-підсвічуванням
Razer представила оптичну ігрову клавіатуру і просунутий хаб з RGB-підсвічуванням
Новини / Техніка і Наука
21:50, 05 лютий 2021
443
0
Компанія Razer оголосила про випуск багатофункціональної док-станції Thunderbolt 4 Dock Chroma, що представляє собою хаб з великою кількістю портів. Другою новинкою стала клавіатура Huntsman V2 Analog, обладнана клавішами з оптичними перемикачами.


Razer Thunderbolt 4 Dock Chroma розміщується на столі для зручного підключення найрізноманітніших пристроїв та аксесуарів до ноутбука або десктопного комп'ютера. У ній передбачені цілих чотири порти USB Type-C з підтримкою Thunderbolt 4 зі швидкістю передачі даних до 40 Гбіт/с. Крім того, станція оснащена трьома USB Type-A 3.2 Gen2, комбінованим 3,5-мм роз'ємом для гарнітури, гігабітним Ethernet і слотом для карт пам'яті формату SD. За допомогою пристрою можна підключити два 4K-монітора з частотою оновлення 60 Гц або один 8K-монітор з частотою до 30 Гц. Є можливість зарядки ноутбуків потужністю до 90Вт. Звичайно ж, станція має фірмову систему підсвічування Razer Chroma.


Поставки Razer Thunderbolt 4 Dock Chroma почнуться 14 лютого. Ціна док-станції на офіційному сайті виробника становить $ 329,99.


Razer Huntsman V2 Analog - ігрова клавіатура, головною фішкою якої стали оптичні перемикачі, здатні реагувати на силу натискання.


Під кожною клавішею знаходиться спеціальний інфрачервоний лазер, що вміє реєструвати їхній хід. Так, користувач може налаштувати точку спрацьовування на 1,5 або 3,6 мм. Більш того, на кожну клавішу можна призначити дві дії: одна спрацьовує при частковому натисненні, а друга - при повному. Заявлений термін служби перемикачів становить 100 мільйонів натискань.


У новинці є підтримка RGB-підсвічування Razer Chroma, а підключення здійснюється за допомогою USB Type-C з можливістю використання комплектного перехідника на USB Type-A. У правому верхньому куті розташоване колесо регулювання гучності і додаткові мультимедійні клавіші. Підставка під руки кріпиться магнітами.


Клавіатура вже доступна для покупки за ціною $ 249,99.

Джерело: 4pda
Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
359
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
317
0