Ідріс Ельба - Геймер зі стажем, який присягається, що жодного разу не піратив.

GEEKS.NEWS » Ігрові новини » Ідріс Ельба - Геймер зі стажем, який присягається, що жодного разу не піратив.
Ідріс Ельба - Геймер зі стажем, який присягається, що жодного разу не піратив.
Ігрові новини / Кіно
01:30, 11 квітень 2022
305
0

У ході спілкування журналістів Times з актором Ідрісом Ельбою виявилось, що його роль Наклза у продовжені франшизи про синього їжака Соніка не була випадковою. Актор розповів, що сам дуже хотів зіграти даного персонажа, щоб долучитися до екранізації відомої серії ігор.

Ідріс розповів, що грає в комп'ютерні ігри ще з 9-ти років, а його першим комп'ютером був Commodore 64 (1МГц тактової частоти та 65 кб оперативної пам'яті). Даний комп'ютер у свій час коштував 600$, що в перерахунок на сьогоднішні ціни дорівнюватиме близько 1740$ - ціні хорошого сучасного ПК. На той час на даному пк можна було пограти такі ігри, як Zak McKracken and the Alien Mindbenders або Maniac Mansion. У що грав сам Ідріс Ельба він так і не розповів.

Також актор поділився інформацією про те, що володів майже усіма ігровими консолями, починаючи з Sega Genesis.  

Згадав він і про тодішні носії даних касети для C64, які можна було перезаписувати і таким чином піратити тодішні ігри. Хоча при згадці процесу перезапису Ідріс зобразив серйозний вид і заявив, що всі його ігри були виключно ліцензійними. Вірити йому чи ні - відкрите питання. На даний момент актор інколи забавляє себе сучасними іграми і заявив, що переважно грає у гоночні симулятори та FIFA.

Хоча і основний посил не у цьому, а в тому, що до екранізації ігрових всесвітів стають причетними саме ті актори та режисери, які захоплювались іграми у дитинстві і мають бажання та змогу зробити свої фільми максимально канонічними та вразити численних фанатів у їх великі геймерські серця.

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
426
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
386
0