Патч для Mass Effect 2 Legendary Edirion, який додає вирізаний контент та виправляє безліч багів

GEEKS.NEWS » Ігрові новини » Патч для Mass Effect 2 Legendary Edirion, який додає вирізаний контент та виправляє безліч багів
Патч для Mass Effect 2 Legendary Edirion, який додає вирізаний контент та виправляє безліч багів
Ігрові новини
11:30, 18 травень 2022
323
0

Граючи трилогію Mass Effect важко залишитись десь посередині. Ви або покинете цю гру через годину, або пропадете з життя на багато часу, а повернетесь до реальності фанатом серії. Доступний усім стиль подачі сюжету, багатий лор гри, колоритні персонажі та героїчний капітан Джон/Джоан Шепард, змушували тисячі гравців лити сльози під час смертельних місій. Погравши трилогію ME, ви прощатиметесь з продавщицею в хлібному кіоску фразою "Кіла Селай". 

Тому такі ігри не забуваються і постійно підтримуються фанатами. Зовсім недавно світ побачив ремастеризоване видання трилогії "Legendary Edition", яке хоч і покращувало візуал гри, але не виправляло жодного багу старих версій. Проте, модороби не спали. Вони отримали доступ до вихідного коду гри та змогли відновити вирізані діалоги, варіанти вибору та навіть невеликі місії. Також ентузіасти змогли виправити численну кількість багів, які заплямовували враження від проходження.

Одним з недавніх став неофіційний масштабний патч для Mass Effect 2 від Team Pyjak, який виправляє безліч візуальних багів, додає в гру численні вирізані моменти та діалоги, а також виправляє велику кількість багів. 

Зокрема покращено багато лицьових анімацій та рухів, у яких елементи графіки некоректно перекривались, в деяких сценах виправлено освітлення, покращено ефекти від використання біотики тощо.

Усі зміни перераховано на сторінці моду адже їх налічується декілька сотень. 

Для встановлення вам потрібно мати копію Mass Effect Legendary Edition, інструмент ME3Tweaks Mod Manager а також декілька інших модифікацій, які також вказані на сторінці моду.

Завантажити фікс можна за посиланням на Nexusmods.

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
418
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
378
0